Proszę was, to forum znajdujące się, przypomina na stronie FILMWEB poświęcone jest filmowi i aktorom, a nie twórczości muzycznej Jareda... Proszę zakładajcie tematy mówiące o jego aktorstwie, a nie np. Jaka jest wasza ulubiona piosenka 30STM... Porozmawiajcie sobie o tym na jakimś muzycznym forum, a nie tutaj...
Co racja to racja... Mnie tez to denerwuje ze chce zobaczyc co ludzie sadza o jego grze, a tu wszedzie o 30stm.
Tak, tak! Masz całkowitą rację. Absolutnie się z Tobą zgadzam. Jego działalnosć w 30STM jest ważna, jasne, należy o niej wspomnieć. Ale jeżeli jesteście fanami jego muzyki, a nie aktorstwa, to myślę, że znajdą się odpowiednie strony, gdzie będziecie mogli się na ten temat wygadać. ;)
tzn gdzie ta strona?? bo ja go widzialam w dwoch filmach "przerwana lekcja muzyki" (ale tam jego kolor wlosow i broda mnie troche dobily... ;p ale zagral dobrze) i w "Requiem for a dream" w ktorym zajebiscie mi sie podobal (mowie tu o grze aktorskiej przede wszystkim..)
czetnie sie dowie gdzie jeszcze gral, wiec prosze o link do tej magicznej stronki!!