Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 129 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Co to znaczy ?? provehito in altum ?? Bo nie wiem ;). Dziękuję za odp :):*

pineska_3

Zbyt wysoki poziom wtajemniczenia, żeby mówić o tym publicznie ;)

pineska_3

No to.... Ale ja bym bardzo chciała :). Bo jestem fanka 30stm i nie wiem, bo skąd a że mam tu tylu kochanych użytkowników Filmweb :):)

pineska_3

Na oficjalnej, polskiej stronie zespołu objaśniona jest cała symbolika - proponuję zajrzeć i wgłębić się w szczegóły.

Pozdrawiam, Ellaine.

ellaine_2

A jaki jest adres tej strony?
Szukam i nie umiem znaleść oficjalnej strony tego zespołu :/

Panna_Fi

Ja wiem, wiem... nawet staram się zrozumieć, że jsteście NOWI, że chcecie wiedzieć dużo o zespole, ale jakos nie moge pozbyc się przeświadczenia, że co niektórzy cenią zespół za urode Jareda...
Chcecie wiedzieć więcej i nie podtrzymywać takich przeświadczeń u innych ?! Pokażcie inicjatywe i zadajcie sobie trochę trudu i SZUKAJCIE!

Mekelele

Ale ja nie chce nie podtrzymywać lub podtrzymywać jakichkolwiek przeświadczeń u kogokolwiek! Poprostu zadałam pytanie. Nie chcesz odpowiedzieć to poprostu nie odpowiadaj.
Szukałam i nie umiałam znaleść, więc zapytałam się czy może ktoś podać mi linka do strony, nikogo nie zmuszam przecież.
Nie mam także zamiaru udowadniać, bądź nie udowadniać, jaką jestem fanką.

pineska_3

Ja doszukałam się ze to właśnie zestawienie słów znaczy "Wznoszenie na wysokość"... W sumie nie wiem czy dobrze to interpretuję takie tłumaczenie znalazłam i przy takim zostanę. A, że dla niektórych robi to WIELKI PROBLEM, żeby dać mi tłumaczenie tychże słów to że tak nie ładnie powiem bez łaski, poszukam sama i może będę zyła w błędzie, że to złe tłumaczenie no ale co zrobic skoro mamy takich zyczliwych ludzi.... Czekam na kazania od inncyh pozdrawiam :)

pineska_3

ale zapewniam was ze jak sami doszukacie sie tego wszystkiego sprawi wam to ogromna radosc i da satysfakcje. Ja nie prosilam nikogo o pomoc, odczytywalam tylko wskazówki i doszlam... Pewnie do pewnej czesci wszystkiego zaledwie, ale bede szukac dalej choc mam ograniczony dostep do internetu, a jak wiecie internet ma wielka moc. 30stm znam zaledwie od ponad pol roku i jestem szczesliwa jak nigdy dotad! Ta tajemniczość przyciąga:)

pozdrawiam

nagini06

Ale ja się wcale nie pytałam co znaczy te stwierdzenie.
Dziewczyna napisała "Na oficjalnej, polskiej stronie zespołu" Ja nie znalazłam polskiej oficjalnej strony tego zespołu więc się zapytałam o linka.