No to.... Ale ja bym bardzo chciała :). Bo jestem fanka 30stm i nie wiem, bo skąd a że mam tu tylu kochanych użytkowników Filmweb :):)
Na oficjalnej, polskiej stronie zespołu objaśniona jest cała symbolika - proponuję zajrzeć i wgłębić się w szczegóły.
Pozdrawiam, Ellaine.
Ja wiem, wiem... nawet staram się zrozumieć, że jsteście NOWI, że chcecie wiedzieć dużo o zespole, ale jakos nie moge pozbyc się przeświadczenia, że co niektórzy cenią zespół za urode Jareda...
Chcecie wiedzieć więcej i nie podtrzymywać takich przeświadczeń u innych ?! Pokażcie inicjatywe i zadajcie sobie trochę trudu i SZUKAJCIE!
Ale ja nie chce nie podtrzymywać lub podtrzymywać jakichkolwiek przeświadczeń u kogokolwiek! Poprostu zadałam pytanie. Nie chcesz odpowiedzieć to poprostu nie odpowiadaj.
Szukałam i nie umiałam znaleść, więc zapytałam się czy może ktoś podać mi linka do strony, nikogo nie zmuszam przecież.
Nie mam także zamiaru udowadniać, bądź nie udowadniać, jaką jestem fanką.
Ja doszukałam się ze to właśnie zestawienie słów znaczy "Wznoszenie na wysokość"... W sumie nie wiem czy dobrze to interpretuję takie tłumaczenie znalazłam i przy takim zostanę. A, że dla niektórych robi to WIELKI PROBLEM, żeby dać mi tłumaczenie tychże słów to że tak nie ładnie powiem bez łaski, poszukam sama i może będę zyła w błędzie, że to złe tłumaczenie no ale co zrobic skoro mamy takich zyczliwych ludzi.... Czekam na kazania od inncyh pozdrawiam :)
ale zapewniam was ze jak sami doszukacie sie tego wszystkiego sprawi wam to ogromna radosc i da satysfakcje. Ja nie prosilam nikogo o pomoc, odczytywalam tylko wskazówki i doszlam... Pewnie do pewnej czesci wszystkiego zaledwie, ale bede szukac dalej choc mam ograniczony dostep do internetu, a jak wiecie internet ma wielka moc. 30stm znam zaledwie od ponad pol roku i jestem szczesliwa jak nigdy dotad! Ta tajemniczość przyciąga:)
pozdrawiam