Awa Gryguć On jest okropny. Co w nim widzą dziewczyny. Stary dziad
TAKI KOMENTARZE AŻ BOLĄ NIE WIE NIE ZNA A KRYTYKUJE
Też chciała bym tak potrafić jednak nie wiem czemu trochę się przejmuje zdaniem innych
NAUCZ MNIE!!!!!!!
Dobra :)
Lekcja 1.
Sporadycznie przeglądasz Facebook' a, wpadasz na post debila który pisze że Jared Leto lub jego kapela to szmira
Lekcja 2 ( opcjonalna, nie stosuję zbyt często, ale gdy tylko mam zły dzień )
Po przeczytaniu bełkotów, zjadę gościa, babę na czym świat stoi, mam zły humor, odbiję sobie na tym ignorancie, czemu nie, może to poprawi mi nastrój, a jemu zbrzydnie gęba.
Lekcja 3.
Ignoruję to po przeczytaniu, co prawda telepie mnie, ale nic nie pisze, zgłaszam spam, lub naruszenie praw i odpuszczam z twierdzeniem " i tak jest pokrzywdzonym fanem Justina Biebera i Freedy 'ego Cruger' a, wydymają słowami go inni fani ".
Lekcja 4
Po opuszczeniu żenującego postu udaję się do strefy fanów 30 STM.
Nauka zakończona :)
Ale przecież najpierw chciałeś "zjechać" ignoranta, a potem sam ignorujesz go. To znaczy, że chcesz zwalczać osoby, które zachowują się w podobny do Ciebie sposób. Więc przemyśl może swoje zachowanie, bo nie wszyscy są tacy straszni, skoro nie słuchają Jareda Leto.
Nie rozumiesz tego może nie podoba ci się jego muzyka ale nie musisz pisać przy jego każdym zdjęciu jak bardzo go nienawidzisz
Każda znana osoba jest narażona zarówno na krytykę :) ważne by ta krytyka była jakoś uzasadniona.
Wszystko wszystkim, ale nie budźmy trolla z głębokiego snu ! ANI GO NIE KARMIMY !
tak,wiem o kogo Ci chodzi... po prostu jak dla mnie ostatnio największym trollem na J.L stały się inny osobnik. Chyba wiesz kogo ja mam na myśli.