Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Awa Gryguć On jest okropny. Co w nim widzą dziewczyny. Stary dziad

TAKI KOMENTARZE AŻ BOLĄ NIE WIE NIE ZNA A KRYTYKUJE

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Ja stosuję totalnego IGNORA na takie tupeciary jak ta laska z Facebook' a...

Też chciała bym tak potrafić jednak nie wiem czemu trochę się przejmuje zdaniem innych
NAUCZ MNIE!!!!!!!

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Dobra :)

Lekcja 1.

Sporadycznie przeglądasz Facebook' a, wpadasz na post debila który pisze że Jared Leto lub jego kapela to szmira

Lekcja 2 ( opcjonalna, nie stosuję zbyt często, ale gdy tylko mam zły dzień )

Po przeczytaniu bełkotów, zjadę gościa, babę na czym świat stoi, mam zły humor, odbiję sobie na tym ignorancie, czemu nie, może to poprawi mi nastrój, a jemu zbrzydnie gęba.

Lekcja 3.

Ignoruję to po przeczytaniu, co prawda telepie mnie, ale nic nie pisze, zgłaszam spam, lub naruszenie praw i odpuszczam z twierdzeniem " i tak jest pokrzywdzonym fanem Justina Biebera i Freedy 'ego Cruger' a, wydymają słowami go inni fani ".

Lekcja 4

Po opuszczeniu żenującego postu udaję się do strefy fanów 30 STM.

Nauka zakończona :)

Ale przecież najpierw chciałeś "zjechać" ignoranta, a potem sam ignorujesz go. To znaczy, że chcesz zwalczać osoby, które zachowują się w podobny do Ciebie sposób. Więc przemyśl może swoje zachowanie, bo nie wszyscy są tacy straszni, skoro nie słuchają Jareda Leto.

użytkownik usunięty
studzinsky

Przeczytaj to jeszcze raz :)

studzinsky

Nie rozumiesz tego może nie podoba ci się jego muzyka ale nie musisz pisać przy jego każdym zdjęciu jak bardzo go nienawidzisz

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Każda znana osoba jest narażona zarówno na krytykę :) ważne by ta krytyka była jakoś uzasadniona.

użytkownik usunięty

Wszystko wszystkim, ale nie budźmy trolla z głębokiego snu ! ANI GO NIE KARMIMY !

użytkownik usunięty

Którego trolla masz na myśli Leo, bo się już pogubiłam. Zbyt wiele ich na fw.

użytkownik usunięty

Mam na myśli tutaj - jego imienia nie będę wymieniał - Pan S.

użytkownik usunięty

Ten, którego imienia nie wolno wymieniać, lol, chyba kojarzę..

użytkownik usunięty

Ahhh....no ten na górze ;)

użytkownik usunięty

tak,wiem o kogo Ci chodzi... po prostu jak dla mnie ostatnio największym trollem na J.L stały się inny osobnik. Chyba wiesz kogo ja mam na myśli.

użytkownik usunięty

Owszem wiem, i to najgorszy problem....ale co można zrobić, raczej nic.