Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Która rola Jareda najbardziej się wam podobała ?

fanka_30stm

oczywiście w "Requiem dla snu" ! szkoda że miał taką małą rolę w "Przerwanej lekcji muzyki" bo sam film jak dla mnie rewelacyjny!

Misia_1810

oglądając 'Przerwanej lekcji muzyki" cały czas miałam tak jakby niedosyt może dlatego tylko obejrzałam ten film. Requiem tak mną wstrząsną , rola Harr'ego i Sary mocna ale to tak naprawdę dzięki temu filmowi poznałam Jareda .

fanka_30stm

Tak strasznie spodobał mi się Requiem że przeczytałam książkę . Książka jeszcze lepsza więcej szczegułów.

fanka_30stm

ja requiem oglądałam niedawno. też mną bardzo wstrząsnął! ale nie wiedziałam że jest na podstawie książki... a pierwszy film z Jaredem jaki oglądałam to chyba Aleksander. z tym że nie skojarzyłam że to on tam gra bo wtedy nie wiedziałam że jest też aktorem :P

Misia_1810

Przeczytaj książkę naprawdę polecam. Mi rola w Aleksandze się nie zabardzo podobała tak jak w Samotne Serca .Ale nie wykonanie tylko postać

fanka_30stm

a mi się właśnie podobał w Samotne serca :) a książkę chętnie przeczytam jeśli uda mi się zdobyć!

Misia_1810

bardzo ciężko szukaj w wydawnictwie niebieska studnia

fanka_30stm

ok, dzięki :)

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Wszystkie i < . >

użytkownik usunięty

Requiem for a dream - my number one, mam ogromny sentyment do tego filmu.

użytkownik usunięty

A ja piszę wszystkie, no po za Sol Gode, i miejsc gdzie nie był w czołówce, bo się nie liczy :)

Gdzie można obejrzeć Sol Gode

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Tylko do ściągnięcia, raczej wątpię czy w TV :)

użytkownik usunięty

Też wątpię czy w Tv to można gdzieś teraz zobaczyć.. a jak ściągać to najlepiej z pewnego zródła.

użytkownik usunięty

jak coś mogę podać kilka fajnych downloaderów :)

A wogule warto oglądać czy strata czasu?

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Średni, a nawet słaby, Jared jest, le chodzi o fabułę a nie o niego....tak sobie :)

użytkownik usunięty

Obecnie serial leci na TV 6 :)

Jest taki kanał :P

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Jest - o ile objęła cię cyfryzacja :)

Mało oglądam telewizji dlatego się nie znam

użytkownik usunięty
fanka_30stm

I wzajemnie, czasem program telewizyjny czytam :)

No ja to nie wiem jakie są kanały to raczej ja jestem mało rozgarnięta czasem jak jakiś ciekawy film puszczają to oglądam (zazwyczaj późno kolejny powód) , a tak to czasem wiadomości

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Ja rzucam wazonem jak zaczyna lecieć " Na Wspólnej "....a tak to lubię TV :)

Moda na sukces odcinek 10000 ................ Pewnie w domu już wazonów nie macie :P

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Nieeee...MNS jest spoko, fajnie się w kimę wali jak się to ogląda :)
W11 tak, to program który mnie zmusza do epilepsji :)

Moja babcia przed śmiercią oglądała , W11 DETEKTYWI i jak niema czego innego to Malanowski i partnerzy w miare lubię oglądać

użytkownik usunięty
fanka_30stm

Wszystkie te seriale to jakieś nudne parodie Miami Vice :)

fanka_30stm

Lubię wiele roli Jared'a. Jednak jak dla wielu, moim numerem 1 jest 'Requiem dla snu'. Mam przeogromny sentyment do tego filmu i choć widziałam go już dosyć sporo razy, nadal mogę go oglądać i chyba nigdy mi się nie znudzi. Postać Harry'ego świetna, i według mnie Jared świetnie się w nią wcielił. Cudowny film :D

Beautiful_lie

Jeśli bardzo podobał ci się ten film polecam także książkę :)

fanka_30stm

Podobał i to bardzo :D myślałam nad książką, ale ciężko ją zdobyć ;/

Beautiful_lie

Ja kupiłam na zmówienie za 30 zł w wydawnictwie niebieska studnia na alegro jest

fanka_30stm

dzięki, musze ją mieć :D