Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

From Yesterday już na 4funtv, w końcu sie doczekaliśmy...:)

nikaaaa00

A u mnie jakoś głosu na 4fun nie ma. Ja to mam szczęście.

nikaaaa00

Ooo, serio? Kurcze, musiałam przegapić...
Wow, szybcy jesteśmy, nie?:P 'Tylko' kilka miesięcy trzeba było czekać;]

nikaaaa00

"kilka"...? chyba coś ok 8 ale jak to mówią lepsze to niż nic ;D XD

nikaaaa00

Właśnie 'kilka' miało być w cudzysłowiu(czy cudzysłowie, nieważne:P)...
No bardzo długo trzeba było czekać:/ No ale wiadomo, że Polska jest zacofana...

Lailea

jeszcze nie widziałam, ale mam nadzieję że niedługo mi się uda ^^ nie moge się doczekać teledysku do piosenki "A Beautiful Lie" =D

nikaaaa00

Noo, ja też nie moge się doczekać!:D A FY tez jeszcze u nas w TV nie widziałam;/

nikaaaa00

Wcale nie jestesmy az tak zacofani, w Niemczech i zapewne w innych krajach europejskich rownież, teledysk jest "dostępny" dopiero jakieś pół miesiąca.

Fakt, że FY już na 4funie jakoś wcale mnie nie cieszy, pewnie dlatego, ze szalec za 30stm będą teraz wszystkie 10latki :/. A poza tym, jakość obrazu na 4fun jest do d...y. Zresztą z dźwiękiem podobna sytuacja.

Mariksha

co prawda to prawda, ale mnie najbardziej denerwuje że np. skoro moim ulubionym aktorem jest Depp to każdy mnie z nim kojarzy..jak mamy pisać referat o kimś to myślą że napisze o nim a to nie prawda i jeszcze te głupie kometntarze w stylu "przecież on jest brzydki", "ten twój głupi DEEP" itp. więc wole żeby nikt nie słuchał w mojej szkole 30stm wystarczy mi że w internecie pare jest fanów i basta...nikt nie zna...nikt nie krytykuje =)

nikaaaa00

No fakt:/ Tez mam z tym problem... Jakoś wolę, kiedy wokalista lub aktor nie są aż tak popularni:)
A co do jakości na 4fun, to masz całkowitą rację... Najgorzej jak dźwięk się spieszy albo spóźnia...

nikaaaa00

piekna piosenka jak i teledysk ;)

nikaaaa00

Taaa tez widziałam....Po 22 i jeszcze z czerwonym znaczkiem (dla dorosłych ) <bułahaha>

nikaaaa00

TAaa widziałam, widziałam.... dziwne video...

Takie... uuh dziwne ze akurat oni na końcu zostali.

allyson_

No i ja wreszcie trafiłam na From Yesterday na 4fun tv, a co do tego opuźnionego dźwięku ta mnie to troche denerwuje.

HekateV

ja tam sie nie cieszę. jak już ktoś tu powiedział, wolałabym, żeby oni nie byli w Polsce znani:/