Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Jeden z najlepszych utworów jakie słyszałem.Teledysk również świetny.Podobno sam Jared reżyseruje videoclipy do swoich utworów.
Gościu ma niesamowity głos.
Czy ktoś wie czy 30STM mają zamiar wyjść w najbliższym czasie z nową płytą?Czy w ogóle trwają prace nad taką płytą?Będę wdzięczny za newsy:)

davidstar

Odpowiadając na zadane pytanie, to 30stm kilka miesięcy temu wydali swój 3 album "This is war". Jeśli się nie mylę, jest on do nabycia od grudnia 2009. No i co tu dużo kryć, w moim skromnym odczuciu te klika lat przerwy sporo zmieniło w ich stylu:( Może i teksty o wiele lepsze i z pewnością głębsze (co z resztą nawet oni sami potwierdzają), ale muzyka nieco straciła na wartości, zwłaszcza jeśli ktoś pokochał ich przy "A beautiful lie" . No, ale to już kwestia gustów, a o nich się podobno nie rozmawia... W każdym razie i tak polecam przesłuchanie:) Moje serce skradł zwłaszcza kawałek "Closer to the Edge". Pozdrawiam!

Marzenkie

Dzięki wielkie.Na pewno przesłucham,ale dopiero jutro.Teraz idę w kimę:)

Marzenkie

Mnie też bardzo podoba się Closer To The Edge! Niedawno wyszedł teledysk do tego utworu - bardzo dobry pomysłowy i nowatorski moim zdaniem. Polecam bliższe zapoznanie się z historią ich muzyki

viss

Teledysk do 'Closer to the Edge' daje tyle energii że można by go łykać zamiast kawy nad ranem. (skoro to już portal filmowy to skupiam sie na obrazie ;) A jak jeszcze człowiek ogląda to wiedząc, że za dwa miesiące Coke Live!

viss

Mi się wszystkie ich piosenki podobają ;)
chociaż This is war to mieszanka zupełnie innej muzyki, ale jak wspomniał barney jest wielką dawką pozytywnej energii.
A tak na marginesie Leto ma teraz blond irokeza.. szkoda, bo pokochałam ten róż, choć jestem oddana w 100% czerni, Jaredowi i TSTM :)