Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Co on robi na liście Top 100# Ludzie?

To jest aktor? Wydawało mi się że muzyk.
Pomijając fakt że ledwo go znam.
No może z Requiem dla snu...

transformator3d

On jest przede wszystkim aktorem :D Pomimo kariery muzyka pierwszy był u niego film ;)

I błagam, nie zaczynajcie znowu tematu, czy on powinien, czy nie powinien byc w TOP 100...

marycha_stawska

Aha.
Wydawało mi się że to kolejna "gwiazda muzyki" szukająca weny w filmach ;)

Nie zaczynam. Ale moim skromnym zdaniem nie powinno go tu być :]
Tym bardziej że wielu innych zasługuje na to miano.

transformator3d

Jared najpierw został aktorem, a dopiero potem założył zespoł.
Zastanawiam się dlaczego ciągle ktoś pisze o tym czy powinien być w top 100, czy nie. To i tak nie jest wiarygodne i zupełnie się różni od tych wszystkich zestawień, które robią, np: jakieś gazety, czy ludzie którzy się na tym znają. Tutaj każdy głosuje na swojego ulubionego aktora lub aktorkę, więc to na filmwebie można nazwać zestawieniem popularności danej gwiazdy wśród użytkowników Filmwebu.

AniaXD

Dla mnie mimo wszystko to DZIWNE.

transformator3d

A dla mnie nie. Obejrzyj kilka filmów z Jaredem i zwróć uwagę na jego umiejętności aktorskie, które są naprawdę świetne i nie mówię tylko o "Requiem dla snu". Jared, choć nie grał w jakichś wielkich superprodukcjach, naprawdę jest dobrym aktorem. Sprawdz to, polecam ;)

Naciulek

Jedyny dobry film który z nim oglądałem oprócz Requiem to American Psycho.

transformator3d

Ja wczoraj z nudów oglądałam Urban Legends i nawet nie miałam pojęcia, że on tam grał (oglądałam to już kiedyś, daaaaaawno)póki nie zobaczyłam na filmwebie. :O