Zapraszam do zabawy.Każdy z was wybiera dwa filmy w których zagrał Jared.Przy tym który uważacie za najlepszy w jego dorobku wpisujecie Hot a przy tym który jest według was niewypałem wpisujecie Not.
Według mnie
Requiem for a dream <Hot
Chapter 27 <Not
dobra zeby się nie powtarzać ale i tak zawsze number one bedzie Requiem! :D
Hot< Highway
Not< zimni i szaleni ale i tak wszystkie zagrał swietnie ale przez ta aktorkę dałam NOT :D
Basil < HOT
Black & White < NOT
"zawsze number one bedzie Requiem! :D " - hehe, ja tam nie wiem ^^ niedługo wejdzie na ekrany Mr. Nobody. Może będzie jeszcze lepsze :D
Jared arystokrata :D:D:D
Heh, on świetnie pasuje do tamtych lat :D Chociaż cieszę się, że żyje w naszych :D
hehe ja widziałam kawałek na youtube :D
słodko tam wyglądał :D
achhh zazdroszczę tym wszystkim aktorką co mogły z nim grać :D:D
bukkake 1 i bukkake 2
doskonała kreacja i rola, jared bardzo długo ćwiczył z chińskimi i japońskimi mistrzami, podoba mi się
:/:/:/ co za chory człowiek :/:/:/
myslisz że jesteś zabawny ??:/:/:/
NIKT się z ciebie nie śmieje chyba ze z twojej głupoty w wielkości wszechświata!
idź sobie poćwicz bukkake z jakimś ulicznym kotem a nie piszesz takie głupie rzeczy na forum :/:/:/
mam dla ciebie zadanie: znajdź w wikipedii termin: "pedofil", jak nie dasz rady to spytaj taty, będzie wiedział ;)
mówisz, że fatygą jest poświęcenie czasu na naukę... wiesz, nie żebym coś sugerował - ale no... ekhem... cii... widać! :D ahahahahahaha xD
I o pedofilii mówi osoba która 'kocha sie' w facecie, który mógłby być jej ojcem. No cóż, chyba dlatego wie o czym mówi.
Hejka Paulinka :)
wybacz ze tu pisze ale nie mam gdzie bo nie masz żadnego wpisu na blogu :)
zgadzam się z tobą w 100%
obie płyty są fantastyczne i lepiej żeby im to zajęło 10 lat i stworzyli takie dzieło niż 2 i powstał z tego kicz :)
a tak po za tym to widze że lubisz horrory :D
666! :D:D
to tak jak ja
One,two freedy's coming for you..
Three,four better lock your door...
Five,six grab your crucifix...
Seven,eight gonna stay up late...
Nine,ten never sleep..again...!!!
:D
a i masz boski avatarek! :D:D
kiss :*:*
no i super zabawę wymyśliłaś szkoda że tylko prawdziwi fani isę w to bawią bo Echelon widocznie jest zbyt dojrzały no i pewnie nie ma na to czasu :/
Pozdrawiam :*:*:):)
awwww w szoku jestem xD Właśnie sobie przeglądałam filmweba i zauważyłam, że jakie dwa lata temu na forum niejakiego Penningtona udzielała się Goh ;] Patrz to, jak okoliczności mogą zmienić nastawienie do człowieka ;] Hehe i w tamtym temacie zgodziłabym się z Tobą w 100% i nawet bym ci piątke przybiła "taka osobowość nie mogła zostać niezauważona" xD Szkoda, że na innych płaszczyznach tak baaardzo różnimy się poglądami ;]
"awwww w szoku jestem xD Właśnie sobie przeglądałam filmweba i zauważyłam, że jakie dwa lata temu na forum niejakiego Penningtona udzielała się Goh ;] Patrz to, jak okoliczności mogą zmienić nastawienie do człowieka ;] Hehe i w tamtym temacie zgodziłabym się z Tobą w 100% i nawet bym ci piątke przybiła "taka osobowość nie mogła zostać niezauważona" xD Szkoda, że na innych płaszczyznach tak baaardzo różnimy się poglądami ;]"
I cóż to ma do rzeczy? Ja nigdy nie kryłam, że bardzo tego człowieka lubię i podziwiam. Przez te 'dwa lata' (nie wiem skąd dwa, jak mam internet od 1,5:]) moje nastawienie do niego w jakimś stopniu się zmieniło, ale nadal bardzo go lubię. Z resztą, nie musiałaś szukac tak daleko. O ile pamiętam, w twoim blogu też pozostawiłam wpis.