Na jego widok nastolatki mówią: " On będzie ojcem moich dzieci " ... A bym zapomniał ... ciąża gwarantowana u nastolatek, gdy zobaczą jego "buźkę" :D
Nie wsadza się wszystkich do jednego worka. Nie jestem już nastolatką, ale kiedy nią byłam nigdy nie miałam takich głupich myśli. Troszkę to podchodzi pod przesadne ubóstwianie kogoś. Może niech lepiej wypowiedzą się tu jakieś nastolatki, chyba że Ty znasz takie, skoro tak piszesz.
Co 2 moja koleżanka się nim podnieca, i ogólnie mówią, że takie "ciasteczko" z niego ... :)
A tak w ogóle to wszyscy się tak z niego nabijają, nie tylko jak, bo to niemożliwe, żeby w wieku 41 lat nie mieć ani jednej zmarszczki :D
Dziękuję
Ktoś by mógł powiedzieć że to taki wiek, ale właściwie w każdym wieku bywają różne odpały :) po prostu on się im podoba, podkreślę tu ON - bo muzyka czy jego aktorstwo idzie inną drogą i większość tych dziewczyn zapatrzonych wyłącznie w jego wygląd może nie zwracać uwagi na inne jego wartości. Mi akurat Jared bardzo średnio się podoba. Kwestia gustu. Za to bardzo cenię go jako aktora. I tu ma u mnie ogromnego plusa.