Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

"Jared Leto, aktor i lider grupy 30 Seconds To Mars, nie potrafi znieść niepochlebnych opinii na temat własnej muzyki i grozi krytykom kijem baseballowym.

- Czasem mam ochotę wziąć kij baseballowy i przyłożyć krytykom prosto w twarz. Albo w kolana. Niektórzy wyglądaliby lepiej, gdyby zmiażdżyć im głowy kijem - straszy Leto. - Muzyka jest nam bardzo bliska i bierzemy sobie do serca każde złe słowo na jej temat.

Aktor zagrał ostatnio w filmach "Samotne serca" oraz "Pan życia i śmierci". Płyta "A Beautiful Lie" formacji 30 Seconds To Mars ukaże się w Polsce 19 lutego."

taka wiadomosc z Onetu, dzisiaj sie ukazala. osobiscie sie z Nim zgadzam xD. jak wiemy, wiekszosc ludzi ocenia ich muzyke po tym jak wygladaja - skoro maluja oczy,to musi byc cos w stylu TH... spotkalam sie z takim komentarzami osobiscie... chociaz kazdy ma wlasne zdanie i szanujmy to. :D

Constance_2

wlasnie ja tez sie z nim zgadzam w sumie tez bym sie wk****** ale oni (dzinnikarze) od razu tak rozdmuchali ta sprawe nie sadze zeby bylo az tak ostro...

brechta

Ja zobaczyłam tytuł tematu to już się wkutzyłam, że Jared znowu stroi fochy, ale na szczęście wszystko jest w porządku :)
Tak, ja też już się spotkałam z tym, że niektórzy kwalifikują ich muzykę do tego samego gatunku co My Chemical Romance i Tokio Hotel.
Mnie samą także boli każda krytyka adresowana do 30stm, ponieważ kocham ich z całego serca xD I już się do nich tak przyzwyczailam, że wątpie, bym kiedyś przestała :)
A więc niech cały Echelon chwyta za kije bassballowe :D!

Constance_2

No a przecież 30STM i MCR to całkowicie inna muzyka... ;/ Nie wiem jakim cudem niektórzy ich porównują...

Lailea

jak na razie u mnie w szkole mało wiadomo o tym zespole(na szczęście) i raczej nie chwale sie nimi w szkole choć mnie czasem kusi...nie chce żeby powiedzieli "co za denny zespół, kolejne tokio motel" a w szczególności że moi znajomi słuchają przeważnie...techno o_O
więc lepiej niech to będzie nasza mała tajenmnica xD...wystarczy mi że mam ich piosenki na Mp3...poluje na filmy Jared'a i nikt mi do tego....a stwierdziłam tak po ty jak często starałam się mówić coś o Johnnym Deppie i teraz dużo ludzi ma o nim złą opinie w szczególności że oglądali tylko piratów z karaibów...porażka......a o Jaredzie cicho u mnie w szkole choć widziałam w jednej klasie na tablicy z pracami plastycznymi itd. zdjęcie Jared'a i jakiś tam opis xP

aga_113

Ja jestem autentycznie zazdrosna o Jareda i 30Stm :D

aga_113

Ludzie!!! Nie porownujcie muzyki 30 Seconds to Mars i My Chemical Romance do tych szczeniakow z TH (tak bardzo brzydze sie tego "zespolu", ze nie moge napisac ich nazwy w calosci :