Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
73 083 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

użytkownik usunięty

człowiek renesansu

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

To samo wiem, i to samo rozgłaszam, TRAFNE SPOSTRZEŻENIE :)
Witaj w gronie fanów :)

Haha moja kolezanka powiedziala tak samo xD zagdzam sie :D

użytkownik usunięty
Can98

No, a niech się ktoś nie zgodzi, to biada mu ! :)

Popieram ;p Cieszę się, gdy ludzie go doceniają;)

A kto to?

użytkownik usunięty

Słabe aktorstwo, słaba muzyczka, ale buźka ładna. :}

użytkownik usunięty

niesłabe aktorstwo, muzyka może się nie podobać, ale głos ma.

użytkownik usunięty

Chłopie daj spokój kto cię słucha, i kto to czyta :)

koleś wystawił 1/10 i dodał do ulubionych... albo jestem pijana albo to nie jest normalne xD

użytkownik usunięty
Xandria

Koleś to beton !
ty jesteś trzeźwa, bo i ja to widzę, chyba ze razem gdzieś pochlaliśmy, nie wiem z picia mam amnezję :)
I TO NIE JEST NORMALNE A RACZEJ TEN DURNY POŚCIK, tego typka :)

pomijając charakteryzacje do filmu 'Podziemny krąg' :D

użytkownik usunięty
Xandria

Nawet nie wiedziałem że się tam pojawił

użytkownik usunięty

No, to musisz być zaskoczony, owszem pojawił się, i zrobił namieszania,
w sumie dostawał lanie, ale go zapamiętaliśmy jako wywrotowca :)

użytkownik usunięty

Popieram w 100% - CZŁOWIEK RENESANUSU... !! uwielbiam filmy w których gra... zwłaszcza niesamowite wrażenie zrobił na mnie w " Requiem for a dream " , poza tym lubie jego muzyke.. z miłą chęcią przeszła bym sie na koncert " 30 second to Mars " ! :D

użytkownik usunięty

Widzę że objawiła nam się nowa fanka - witaj :)
jedziesz na koncert ? - tak jak i ty uwielbiam 30 STM, i filmy z Jared'em Leto :)

użytkownik usunięty

Również witam.. :) Hm.. Szczerze mówiąc bardzo bym chciała, tym bardziej że jeszcze nigdy nie byłam na ich koncercie.. :)

użytkownik usunięty

No to trzeba to nadrobić, jeżeli nadarzy się okazja następnym razem łap za nią...naprawdę warto, bo mają kopa :)
Witaj w gronie Fanmarsów :)

użytkownik usunięty

Koniecznie... mam nadzieje że ta okazja nadarzy się jak najszybciej :) i dzięki za przywitanie heh... :)

użytkownik usunięty

Ja też mam nadzieję że 30 STM odwiedzi nas nie raz, teraz 8 Listopada 2011, później to może za 3 lata :)
Przywitanie - nie ma za co :) - fajnie ze to fa, a nie antyfan :)

użytkownik usunięty

Do listopada już tak niedaleko... :) Wkońcu mają tu tylu licznych fanów, w tym nas :) Oby częściej robili nam taką przyjemność i przyjeżdzali do naszego kraju... :P Noo tak, antyfani zawsze się znajdą - niestety :/

użytkownik usunięty

No pewnie, ale fanów jest od grona, a anty jest garstka :)
i rada na przyszłość ode mnie :
NIE DYSKUTUJ Z ANTY :)

użytkownik usunięty

Dobra rada... :) Nawet nie miałabym zamiaru się z nimi kłócić... :P Po co sobie humor psuć " głupimi rozmowami " :D Nie jedna osoba chciałaby osiągnąć taki sukces jak 30 second to Mars. Poza tym Jared to niezwykły facet... Mało kiedy zdarza się żeby być zarówno dobrym piosenkarzem jak i aktorem... a on radzi sobie z tym idealnie... ! :) Podziwiam go za to.. :)

użytkownik usunięty

I ja , owszem, popieram twoje zdanie :)
Są przecież ważniejsze i bardziej ciekawsze rozmowy, niż tułaczka z antyfnanmi :)
A wiesz jakie ? - rozmowa fana z fanem :)

użytkownik usunięty

Pewnie że tak, to znacznie przyjemniejsze niż kłotnia z kimś kto ma zupełnie odmienne zdanie.. :P A propo rozmowy... I Jareda... :D Jaki film z jego udziałem najbardziej sie podobał ? Mi osobiście wszystkie, ale wyjątkowo ogromne wrażenie zrobił na mnie w " Requiem for a dream " :)

Witaj ;)
Mnie najbardziej się jednak podobał "Mr Nobody". Nie do końca wiem dlaczego, chyba po prostu lubię takie filmy, które wymagają ode mnie nieustannego skupienia i myslenia i które nie dają łatwych odpowiedzi. Uff... ;)
Co do "Requiem..."- też świetny, ale tam Jared miał genialną konkurentkę w postaci Ellen Burstyn.
Widziałaś "Mr Nobody"?

użytkownik usunięty
finch93

Hej :-) Oczywiście widziałam... :-) I mam podobne zdanie, film skłania do refleksji i daje na końcu dużo i myślenia... Myśle że Jared potrafi się doskonale odnalezć w każdej roli, co potwierdza jego talent :P Heh... Ellen Burstyn w " Requiem... " zagrała również świetnie. Oby więcej takich filmów :D

Oj tak, oby więcej ;)
Co do tych ulubionych to jeszcze bym dodała "Podziemny krąg" - uzasadnienie podobne jak w przypadku "Mr Nobody" ;) Co prawda niewielka rola Jareda ale za to jaka! ;)

Ooo widzę, że tak jak ja oceniłaś też Marzyciela i Edwarda Nożycorękiego - jesteś też fanką J. Deppa? ;)

użytkownik usunięty
finch93

Zgadłaś ! :) Pamiętam że pierwszym filmem, w którym ujrzałam Johnnego Deepa był właśnie " Edward Nożycoręki " :D Powiem krótko : Zrobił na mnie NIESAMOWITE wrażenie... :D Tak samo " Marzyciel " .... Może jestem trochę wrażliwą osóbką, a film strasznie łapał za serce bo na samym końcu wylałam ocean łez ! :)

Boże - pokrewna dusza ;)
Ja też płakałam i na "Marzycielu" także ;)
ja się z wiekiem coraz bardziej płaczliwa chyba robię ;P

użytkownik usunięty
finch93

Hehe nic sie nie martw... :) ja chyba też ! :) Im więcej latek przybywa tym bardziej wrażliwa się robie, a już szczególnie teraz - gdy jest jesień ;) chyba brakuje tej słonecznej, letniej aury... Johnny i Jared mają w sobie " COŚ " takiego, co sprawia że oglądanie ich to czysta przyjemność. Mogłabym ich oglądac bez końca... " Marzyciela " i inne filmy z Deppe'm jak " Jezdziec bez głowy " , " Sweeney Todd " i tak samo filmy z naszym wspaniałym Jaredem w tym mój ulubiony " Requiem " oglądałam już setki razy i co najlepsze... wcale mi sie nie znudziły :D

I to jest definicja dobrych filmów - można je oglądać milion razy a i tak się nie znudzą ;)
Bardzo mi miło, że masz gust podobny do mojego ;) dlatego też lubię filmweb - rozmawiasz z osobami o podobnych zainteresowaniach, bo tak na co dzień to ciężko trafić :( (chociażby w szkole) :( Tym bardziej mi miło :)

użytkownik usunięty
finch93

Mi też miło ! :) I też sie ciesze że mamy podobny gust... :) Przyjemnie jest rozmawiać z kimś kto ma podobne zainteresowania...
hm, masz racje - na codzień cieżko rozmawiac z niektorymi osobami na temat filmów/muzyki ;) dlatego dobrze że jest filmweb! coraz bardziej mi sie tu podoba... ;P a wątek Jareda na forum z kazdym dniem kwitnie ;P

A jak!
Tak wogóle to jestem Ania ;)

użytkownik usunięty
finch93

Ja jestem Gosia.Hm, noo popatrz... a ja mam na drugie imie Ania ! ;D

Prawie jak imienniczka ;D

użytkownik usunięty

Same Anie....fajnie :)

w końcu to najpopularniejsze imie w PL ;)

użytkownik usunięty
finch93

I to jak popularnie, moja siostra też ma na imię ANIA :)

no popatrz ;)

użytkownik usunięty
finch93

:P

użytkownik usunięty
finch93

Ja ja Krzysiek :)

wiem ;)

użytkownik usunięty
finch93

hehhe to tak nawiasem :)

użytkownik usunięty

A ja nie widziałam... :D Tak że dobrze wiedzieć ! ;) A Anie - to chyba rzeczywiście najbardziej popularne imiona :D Same Anie :D Ale i tak podoba mi sie to imie :)

użytkownik usunięty

Mi też :)

użytkownik usunięty

Dlatego starajmy się go utrzymywać w harmonii spokoju !

użytkownik usunięty

"Requiem Of A Dream"..owszem, Autostrada, Mr. Nobody, i wszystkie inne :)
Dlatego fajnie że się gada w gronie osób którzy są zajebiści, a nie mają zamiaru uprzykrzać ci życia :)

użytkownik usunięty

Taak.. niektórzy totalnie nie znaja słowa " kultura " :D Piszą głupstwa, obelgi a nawet dobrze nie wiedzą kim on jest i czym się zajmuje :/ założe sie że większość z nich nie słyszała ani jednej piosenki albo nie oglądneła choć jednego filmu, ale tego chyba nie daa sie niestety zmienić... chociaż zawsze warto próbować ! :P Ludzie idą tropem nie raz fałuszywych plotek ;/ Dobrze że fanów Jareda przybawa... tak dalej ! ;P

użytkownik usunięty

na pewno...masz racje, nie znając Jared'a jego osoby i tego czy sobą reprezentuje, ludzie ośmieszając go i od razu siebie, popadają w kompleksy, a to prowadziło tego że są debilami.
No cóż, nie ma łatwo, nie wszyscy są normalni :)