Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Kim jest kobieta, która na rozdaniu nagród do Los Premios MTV Latin America 2007 zaśpiewała z Jaredem From Yesterday???

HekateV

Też się nad tym zastanwaiałam.. znalazłam nawet jej imie.. ale kto to? O.o nie wieeem Dołaczam sie do pytania :P chyba nie jego nowa dziewczyna? :|

HekateV

Podałybyście mi linka do tej muzy ?? Dzieki :)

pineska_3

Eli Guerra- tak nazywa się ta kobieta, macie może jakieś informacje na jej temat?
Znalazłam dzisiaj to, niestety kiepska jakośc i brak zsynchronizowania muzyki z obrazem...
http://www.youtube.com/watch?v=IVsqLqH1ps4

HekateV

No cóż... nie ulega wątpliwości że jest piosenkarką O.o. i pochodzi z meksyku.. Nie natknęłam sie na nic wiecej, strony o niej są w języku hiszpańskim, a takowego nie rozumiem O.O Nic więcej, jak narazie.. A żadnych plotek na temat "pocałunku"(ktory nie był pocałunkiem takim, o, byle jakim ni był) nie ma... jak narazie. No nic. piszcie jakby co :-)

eml_0901

A tak troche nie na temat....
Dzisiaj w nocy mam miec miejsce światowa premiera teledysku do piosenki "A beautiful lie". (podobno)

HekateV

Podobnoo??????? aaa.. zaraz szuukam dam znać jakby co.. O jak suupers ;P tzn ze juz niedlugoo ... xD

eml_0901

tak na marginesie to ponoć niedługo na polsacie ma być "azyl" =D

aga_113

No,"Azyl" ma być bodajże we wtorek o 21.00.

Sekundnica

Widziałam Azyl, dla mnie się momentami nudził, ale zobaczycie-ocenicie:)

HekateV

http://www.jaredletopictures.net/thumbnails.php?album=820

<< link do paru fotek z EMA :) życzę Wam aby sie otworzyło (jak to z tymi linkami bywa :P)

pineska_3

Nie mam MTV nie mogłam obejrzec rozdania nagród:(((

HekateV

"klip do A Beautiful Lie -OFICJALNIE - ma ukazać się 3.12.2007 :)
W końcu jakiś wiarygodny termin - informacje o nim - na stronce 30 STM :)"
gdzieś to przeczytałam...

HekateV

Oficjalnie to jest 30 listopad.. o 3.12 nie slyszałam jeszcze..... w ogole to ledeysk mial byc bodajze juz w tym tygodniu lub w przyszłym ale tak pozmieniali... :(

eml_0901

Ok. sorry. potwierdzam. premiera 3.12 xD

HekateV

O dzięki, za informacje :). Bo szukałam, szukałam na necie a tu lipa nigdzie nie ma ;/. Kiedys miala byc premiera (nie pamietam daty nawet miesiaca, skleroza nie boli) i natychmiast chcialam ogladac a tu nie ma... Dzieki za informacje :D