Wiecej slow nie potrzebuje- kocham go i bd go kochac bo jest nieziemsko przystojny i ma zaje...ty glos :D
w "requiem for a dream" zagral poprostu rewelacyjnie i za to wielki szacnek mam dla niego, pozatym kawlaki 30second to mars sa świetne...pozdro:)
Jejku, jestem nim totalnie zauroczona po filmie "Requiem for a dream". Jest zajebiście przystojny ;)
Najprzystojniejszy facet jakiego widzialam ^_^bez dwuch zdan :D A co wy myslicie mam bardzo gleboko w tyleczku ;]
Ludzie, co wy piszecie... Facet wygląda jak kobieta, wystarczy że się ogoli i można go wziąć za jakąś modelkę... A 30stm to śmiech na sali, co to za muzyka?! posłuchajcie sobie muzyki z lat 60',70',80' wtedy zobaczycie co to prawdziwa muzyka.
Aktorstwo? hmm w sumie tutaj nie mam zastrzeżeń, normalny aktor, jakich pełno. Ale po co było się pakować w muzykę? Nie rozumiem tego. I tak prawie wszyscy "fani" kochają go za jego "słodziutką" mordeczkę. A co może tak nie jest?
Widzę że jesteś jego fanką, wiadomo, każda tak mówi :] Warto czasem jednak spojrzeć na swojego idola z innej, gorszej strony.
Tak jestEM jego fanem . Nie nie lubię go za twarzyczkę. Jest zarozumiałym draniem, nie docenia fanów, wywyższa się nad wszystkich , myśli że jest najważniejszy w zespole. Ale wiesz co? I tak go lubię, bo cenię takie rzeczy które wypisałem u niego. I zrozum na pewno nie jestem fanem jego twarzyczki. A takie osoby które są potępiam z góry bo to są głupie ci...noo:) Pozdrawiam ;]
Nie doceniłam go. Po obejrzeniu Requiem For a Dream zmieniłam zdanie :) bardzo dobry aktor. Muzyke też ma niezłą ale jednak są lepsze zespoły ;)
Najleprzy na swiecie !!!!! Najseksowniejszy, najpiekniejszy meski glos i aktor nie z tej ziemi ;P a wy se gadajta co chceta xD
Właśnie przez tego typu posty, wypowiedzi kobiet na temet aktorów, muzyków a przede wszytkim sportowców nie są traktowane poważnie. Rozumiem, że Jared podoba Ci się jako mężczyzna, ale pisząc opinię na temat aktora na stronie o tematyce filmowej zaczęcie wypowiedzi od wyznania jak bardzo Go kochasz, "bo jest nieziemsko przystojny" jest odrobinę nie na miejscu.
Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.