Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

" Nie potrzebuje seksu, nie potrzebuje pieniędzy bo robię to co lubię..." powiedział w jednym z wywiadów.
Prawdziwe zadowolenie widać na jego twarzy podczas koncertów. Jego zespół 30stm to coś lepszego niż dar dla ludzi... Jeśli lubisz tego typu muzykę, która jest trochę z "marsa" głęboko zakorzeniona w rocku - musisz ją przesłuchać. Osobiście uważam, że nie jest złym aktorem (chodź obsadzają go w dość monotematycznych rolach takich jak narkoman czy skazana na śmierć postać) wolę go jako piosenkarza...

Mekelele

dla mnie to i aktorem jest swietnym i piosenakrzem.Bardzo się ciesze,że załozył ten zespół bo to nie był błąd muzyka naprawde świetna a głos ma niesamowity urodzony piosenkarz:)

Poison_Girl

widze, że mamy podobny gust. Ja także słucham HIM oraz lubie Bam'a Margera. Pozdrawiam...

Mekelele

Ja nie widzę życia bez 30 STM :DZnam ten zespół prawie od roku i nie moge się doczekać nowej płytki:DCiekawa jestem czy będzie jeszcze lepsza od dwóch poprzednich(o ile to możliwe :)))

babok

no to fajnie,że słuchamy podobnej muzy:P Him i Bama nie da sie nie lubić tak jak oczywiście 30stm.Heh płyty 30stm mam od 2 tyg a juz prawie znam wszystkie teksty na pamięć to oznacza,ze równiez nie wyobrażam sobie zycia bez nich. pzdr:)
no i zapraszam na mojego bloga o marsjankach i nie tylko:P:P:P

Poison_Girl

Bam'a da się nie lubić, jest pozerem, ale cenie go za jego głupote i poczucie stylu. Jared to całkiem inna osoba niż Bam, ale równie barwna i jak sam Jared przyznał, łaczy go z Bam'em wspólny wójek - DonVito.
Na nową płytę bedziemy musieli jeszcze poczekać. A co do ich obecnych dwóch, to uważam że A beautiful lie jest lepsza niż 30 seconds to mars... Kwestia gustu. POZDRAWIAM !!!

Mekelele

podłaczam sie:) tez ich uwielbiam a storna bloga to.....?

brechta

no mój blog na filmwebie:p a i baredzo fajnie,ze również jesteś fanem/ką 30stm. Liczba fanów rośnie i bardzo dobrze:D

Mekelele

acha no przecież gluptas ze mnie;PP nie dziwne ze rośnie skoro to fajny zespół:D

Mekelele

przy okazji fanką jestem:PP......................:D

Mekelele

A co to za wywiad?? :)

Skylaria

Dla gazety "Soundcheck" z września 2006.

Mekelele

A masz może linka?

Mekelele

Ekhm, serio Don Vito to wujek Jareda??? Jakoś nie moge uwierzyć...

Mekelele

ej no wlasnie...... skad takie info? wiem ze tam jared i bam to kumple ale zeby wujek?........

Mekelele

Taa, właśnie... Jest kilka fotek Jareda z Bamem, ale nie słyszałam o Don Vito... No ale w sumie, nie ma co się dziwić, ja na miejscu Jareda nie przyznawałabym się do TAKIEGO pokrewieństwa:)

Mekelele

:):):):):)no ja taczej tez nie ;):):):):)

brechta

Z was tacy fani jak ze mnie zakonnica... Bez obrazy oczywiście.
Interesuje mnie życie Jared?a ? jego oryginalny sposób bycia itp, więc swojego uwielbienia nie opieram tylko na zdjęciach, ale na wywiadach, filmach i muzyce.
Jeśli znacie trochę angielskiego, zacznijcie oglądać z nim wywiady ? wiedzielibyście wtedy, że niektóre wypowiedzi Jared?a są całkowicie na żarty.
I np. to, kiedy mówił, że DonVito jest jego wujkiem ? żartuje, ale z czystej sympatii do ?good motherfucker? (jak sam go określił) DonVita mówi tak a nie inaczej...
Kiedyś powiedział także, że spotyka się z Horche ? 37letnim transwestytą ? w to też byście w to uwierzyli?
Pozdrawiam!!!

Mekelele

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JARED !!!!!!!!!!!

Mekelele

Hmm, dzieki, dzieki:/ Po co od razu tak o nas piszesz? Ja, dopiero zaczynam poznawać Jareda Leto, niepotrzebnie tak na mnie najechałas. No bywa... Mniejsza o to, w każdym razie dzieki za wyjaśnienie.

Mekelele

spokojnie bez nerwow:0 szacunek dla ciebie za to ze nie opierasz swojej sympati do aktora tylko na zdjeciach:) ja tez nie ale poprostu nigdy mi nie wpadly w rece te wypowiedzi i dla tego sie pytam:) mysle ze kazdy fan jareda wie ze on ma poczucie humoru i ja rowniez wiec tak mi sie zdawalo ze to zart:PP pozdro dla fanow:*

Mekelele

Dokładnie, ja też czytam różne wywiady i artykuły, ten po prostu musiał mnie ominąć...

Mekelele

Oprócz słuchania jego utworów i oglądania z nim filmów, warto oglądać wywiady z nim (YouTube = skarbnica), ponieważ zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia i jest bardzo zabawny. Ma niesamowite poczucie humoru :)

Mekelele

zgadzam sie:) ma zajebiste poczucie chumoru i umie smiac sie sam z siebie za co go szanuje:))

brechta

ziomek gada że nie lubi seksu !!!! Nie wierzę !!!

tokio_ziom1

Bez obrazy, ale przez Twój nick mogę być nieobiektywna ( gdyż nienawidzę wszystkiego co brzmi podobnie do Tokio Hotel...)
Więc ?Jared nie powiedział, że nie lubi seksu tylko że go nie potrzebuje gdyż robi to co lubi czyli śpiewa. Radzę czytać "miedzy wierszami"... ;)

Mekelele

hehe:) zgadzam sie z tobą co do opini o tokio cos tam....;) wlasnie czytac uwaznie a nie osadzac!!!