Jak patrze na fotki (też filmy), to najbardziej przyciągają mnie jego oczy... nawiedzone, takie jakby oczy narkomana...no nie wiem, na dodatek przecudnie niebieskie...i przystojny z niego facet... w wielu filmach go nie widziałam, ale dobry aktor chyba też :)
P- to się nazywa dobry epitet! Bo wszyscy że piękne, marzycielskie...Ale ty to chyba najlepiej ujęłąś. Rzeczywiście takie "Nawiedzone", "Zamglone"...
A aktor z niego...może być. Lepiej chyba śpiewa :)
Nie powiedziałabym, zarówno w tym, jak i w tym jest dobry. Chyba faktycznie mało z nim widziałyście filmów, to znakomity aktor, a śpiew ma cudowny. Ma dużo talentów (bardzo dużo). Tak, tylko znowu nie omawiajmy tego samego tematu... Nie chcę go w kółko wałkować- nieważne o co chodzi, jak ktoś zrozumie to dobrze, a jak nie to trudno, mimo wszystko pozdrawiam.
w Requiem był PRZEGENIALNY , ale nie chce pisać że PRZEGIENAILNY z niego aktor bo niestety tylko w requiem go widziałam , więc po jednym filmie nie będe oceniać ( żeby nikt mi nie pisał że jestem głupia bo widziałam jeden film i od razu że najlepszy aktor ) postaram się nadrobić ... może polecicie jeszcze fajne filmy z nim ??? nigdy też nie słyszałam jak śpiewa ... :( jeśli tak dobrze jak zagrał w requiem to powinien dostać co najmniej nagrode (nie wiem jaką ...) - (najlepszą)...
a i dziękuje za docenienie mojego "epitetu", od razu jak zobaczyłam jego oczy taki mi przyszedł do głowy... ;p i naturalnie w całosci (nie tylko oczy) ... jest zabójczo przystojny :D
pozdrawiam
Jako, ze przywiązuję niesamowitą uwagę do oczu innych ludzi (takie małe zboczenie :P ) , zgadzam się, ze jego są wyjątkowe. Ale okrelsiłabym je łagodniej, moze mianem niesamowite :) Zwróciłam wagę na nie w filmie "alexander", kiedy jeszze miał je tak podkreślone makijażem :P po prostu awesome =)
Pozdrawiam =)
on ma takie przenikliwe spojrzenie...
ale chyba wole go jak nie ma makijażu, chociaż nie wiem do końca, w aleksandrze go nie widziałam, tylko jak miał np na sesjach mocny makijaż taki rockowy. ale taki zbyt odciąga uwagę od samych oczu