Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nawiedzone oczy...

użytkownik usunięty

Jak patrze na fotki (też filmy), to najbardziej przyciągają mnie jego oczy... nawiedzone, takie jakby oczy narkomana...no nie wiem, na dodatek przecudnie niebieskie...i przystojny z niego facet... w wielu filmach go nie widziałam, ale dobry aktor chyba też :)

P- to się nazywa dobry epitet! Bo wszyscy że piękne, marzycielskie...Ale ty to chyba najlepiej ujęłąś. Rzeczywiście takie "Nawiedzone", "Zamglone"...
A aktor z niego...może być. Lepiej chyba śpiewa :)

HoneyBunny

Nie powiedziałabym, zarówno w tym, jak i w tym jest dobry. Chyba faktycznie mało z nim widziałyście filmów, to znakomity aktor, a śpiew ma cudowny. Ma dużo talentów (bardzo dużo). Tak, tylko znowu nie omawiajmy tego samego tematu... Nie chcę go w kółko wałkować- nieważne o co chodzi, jak ktoś zrozumie to dobrze, a jak nie to trudno, mimo wszystko pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Mimi_Yoshi

w Requiem był PRZEGENIALNY , ale nie chce pisać że PRZEGIENAILNY z niego aktor bo niestety tylko w requiem go widziałam , więc po jednym filmie nie będe oceniać ( żeby nikt mi nie pisał że jestem głupia bo widziałam jeden film i od razu że najlepszy aktor ) postaram się nadrobić ... może polecicie jeszcze fajne filmy z nim ??? nigdy też nie słyszałam jak śpiewa ... :( jeśli tak dobrze jak zagrał w requiem to powinien dostać co najmniej nagrode (nie wiem jaką ...) - (najlepszą)...

a i dziękuje za docenienie mojego "epitetu", od razu jak zobaczyłam jego oczy taki mi przyszedł do głowy... ;p i naturalnie w całosci (nie tylko oczy) ... jest zabójczo przystojny :D

pozdrawiam

użytkownik usunięty

Jako, ze przywiązuję niesamowitą uwagę do oczu innych ludzi (takie małe zboczenie :P ) , zgadzam się, ze jego są wyjątkowe. Ale okrelsiłabym je łagodniej, moze mianem niesamowite :) Zwróciłam wagę na nie w filmie "alexander", kiedy jeszze miał je tak podkreślone makijażem :P po prostu awesome =)
Pozdrawiam =)

Jego głos...czy to się da opisać słowami?

użytkownik usunięty
HoneyBunny

o nie, nie , słowami na pewno nie da się tego opisać :)

on ma takie przenikliwe spojrzenie...
ale chyba wole go jak nie ma makijażu, chociaż nie wiem do końca, w aleksandrze go nie widziałam, tylko jak miał np na sesjach mocny makijaż taki rockowy. ale taki zbyt odciąga uwagę od samych oczu

kobiety_sa_z_marsa

hm... czy nawiedzone to nie wiem jak dla mnie on ma oczy i spojrzenie takie słodkiego a zarazem dzikiego kociaka :))) rrrrrrrrr