Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

30 seconds to mars to jeden z najlepszych zespolow rockowych. Uwielbiam ich. Plytka "Beautiful lie" za niedlugo mi sie zedrze jak tak dalej pojdzie:)

Gabrysia_2

Hej Gabrysia!!
Zgadzam sie z tobą ze 30stm to jeden z najlepszych rockowych zespołów a ich płyta wymiata.Attack,the kill i wiele innych piosenek wciąż leci w moim domu.Jared i spółka udowodnili że są świetnym zespołem.Respect dla nich.Moim zdaniem kręcą też najlepsze teledyski.Weżmy np:The kill.Nakręcili go na podstawie wspaniałego filmu Lśnienie i świetnie im to wyszło(najlepsza scena jak Tomo widzi siebie gdy..no wiesz co robi:)
Pozdrawiam serdecznie i miłego słuchania(do końca świata i o jeden dzień dłużej:***

Gabrysia_2

Hehe no no ta scena z Tomo jest niezła... :). Także jestem fanką tego zespołu. Mam pytanko :). Lubicie pierwsza plyte ?? :D Bo ja zaczynalam od drugiej dopiero pozniej zaczelam sluchac pierwszej i jest takze bardzo dobra. Na poczatku nie przypadla mi do gustu ale pozniej jak pokazalam kumpeli i odruchowo puscialam utwor The mission a ona na to : Co chcesz od tego fajna muza. No i ja tez to zauwazylam :). Tak sie zaczelo z pierwsza plyta. :) Hehe Pozdro dla fanow :P :) :*

pineska_3

Co do pierwszej to jest moim zdaniem równie dobra jak druga.Gdybym miała wybierać która lepsza to bym miała straszny problem.Capricorn czy End of begginig to świetne piosenki.
Podoba mi sie zdanie które przeczytałam kiedyś na jednej ze stron o 30STM
"Rockowa scena muzyczna poradziłaby sobie bez 30stm ale nie była by wtedy taka sama"
Pozdroo

Gabrysia_2

Buddha For Mary z pierwszej płyty to dla mnie świętość! Tak samo Capricorn;] Ja cenię pierwszy album 30STM tak samo jak A Beautiful Lie...