No teraz jest na 99, zaraz spadnie :(. Nieeeee!!!!!!!!!
Dawajcie Jaredowi dziesiątki ;(;(;(.
JARED!!!!!
82!!! A jednak nie spadł! Jared wie jak sobie poradzić w trudnej sytuacji :D
A dzisiaj mi się śnił, to był znak! To był znak, że się wybroni!
jee xD oby się jeszcze wyżej wzbił xD poprosiłam kolezanki dały mu kilka 10 xD
ps. on mi się codziennie śni xD
Heh Jared zasługuje na pierwszą 10 bo w tej setce to może z 5 tak jak on wszechstronnie utalentowanych się znajdzie a reszta to szkoda gadać :) No sami powiedzcie: dobrze gra(filmy),dobrze gra(muzyka), dobrze śpiewa(muzyka), dobrze tworzy(muzyka) i do tego jeszcze dobrze wygląda :P jak na swoje latka hehe. To jest dopiero multipak :D
multipak, świetnie to określiłeś ^^ zgadzam się. zobaczcie nawet kto jest na 8 miejscu... jakaś młódka, która zagrałą w high school cośtam i jest 8? przed niejedną PRAWDZIWĄ legendą kina.. . to nie grzech... ale WSTYD!
ja nie wiem..na tym top 100 są wogole ludzie, ktorych 1 raz na oczy widze ;)albo tacy co graja w bajeczkach na Disney chanel <lol>
trochę ta średnia jest dziwinie liczona, gdyby nie to może było by inaczej...kto wie... :) nie mnie to ustalać :D
Hehe nie tylko my się zastanawiamy co robi w pierwszej 10 ta panienka która zagrała może w 6 filmach. Te rankingi tutaj to jedna wielka ściema i nie warto sobie nimi głowy zawracać. A do multipaku dorzucam jeszcze malarstwo bo tym się też zajmował (co prawda nie wiem z jakim skutkiem bo jego prac nie widziałam ale jeśli się idzie na takie studia to trzeba coś umieć) jednak widać że ta droga nie była mu przeznaczona:D Zobaczymy może w przyszłości jeszcze jakieś talenty się ujawnią co prawda jeszcze troche zajmuje się produkcją(2 filmy i do swoich teledysków też zawsze 2 grosze dorzuci) i pisze teksty do których później tworzy muzykę więc pozostaje mu jeszcze żeby skrobnął jakąś książkę hehe. Podsumowałabym to tekstem z teledysku From Yesterday, że jest to poprostu: "Sound of tomorrow or Tomorrow's sound" czyli Dźwięk przyszłości:) bez dwóch zdań! Pozdrawiam