Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Czy ktoś wie, jaki telefon ma Jared? Bo ja tylko ciągle znajduję Blackberry, ale Blackberry jest kilka... Jeśli ktoś wie to będę wdzięczna jakby mi pomógł :D

marycha_stawska

http://pl.youtube.com/watch?v=D8LLLUNo-1I&feature=related

nie wiem czy Ci to coś pomoże. Wątpie. ;p
Ale mam nadzieje, że tak. ^^

adusia158

Ufff...Ja ten filmik oglądałam już 5000 razy na 4000 sposobów ;)Prawie na każdym ma inny telefon xD Ale dzięki ;)

marycha_stawska

no cóż nie wiem czy ci coś to pomoże, ale to jest jeden i ten sam telefon tylko, że raz w pokrowcu jeżeli tak strasznie cię to interesuję to radzę poszukać informacji na forach o Jaredzie prowadzonych przez chorobliwie zakochane fanki, a jeżeli nie to chociażby na oficjalnej stornie blackberry może akurat trafisz na jego bkackberry ;)

xunderxpressurex

E-e. Nad analizą coponiektórych zdjęć i porównywaniu ich ze zdjęciami różnych blackberry spędziłam po kilkadziesiąt minut. Doliczyłam się conajmniej 4! Może na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, ale nie są ;)

Na oficjalnej stronie nie ma spisu gwiazd posiadających w/w telefon, a na stronie z takowym spisem są też tylko zdjęcia...

A na te fora to ja wolę nie wchodzić...Zawału dostanę ;)

marycha_stawska

Hm, a do czego Ci to aż tak potrzebne?

mii

Praktycznie- do niczego ;) Ale czasem jak sobie ubzduram, że się czegoś dowiem, to próbuję na wszelkie możliwe sposoby ;D

marycha_stawska

Hehe, też tak miewam xD.

marycha_stawska

http://www.youtube.com/watch?v=00FMoawsTGY

Jared Leto + Blackberry = LOVE.....

poległam. ;D

Lirit_Choiseul

Sorry to jest portal filmowy czy forum nastoletnich fanow? Niedlugo zaczniecie tutaj licytowac "kamienie po ktorych stapal Jared";P

BRIAN_KESSLER

To jeszcze nikt ich tu nie licytował? :P

Libby_2

Jak to nikt?
Ja licytowałam. :D

adusia158

A ja byłam na tym moście, po którym biegl Jared w "Requiem dla snu"!!! xDDD
I wiecie co? Czułam jego zapach :p

Naciulek

"A ja byłam na tym moście, po którym biegl Jared w "Requiem dla snu"!!! xDDD
I wiecie co? Czułam jego zapach :p"
:D
i pewnie oddychałaś tym samym powietrzem, co on :D

Libby_2

Przywiozłaś trochę tego powietrza w słoiku? :D Chętnie odkupie. xD

adusia158

Przykro mi, ale ten słoik jest... Bezcenny x))) za nic go nie oddam.

marycha_stawska

To jego najnowsze Blackberry!
Nawet je konsumuje!

http://pl.youtube.com/watch?v=dDbANBn-Fjo&NR=1

transformator3d

No tak... Jared i jego telefon :P To już zakrawa o psychozę xD
A co by było jakby go zgubił?! "Armagieddon"? :P
Nie no sorki, nabijam się ;)

narvanna666

Można tak powiedzieć :P J w tej swojej BB wszystkie teksty piosenek zapisuje... a przynajmniej kiedyś tak mówił. Jakby ją zgubił, to straciłby cały materiał.

użytkownik usunięty
kroliczyna

Nie wiem, jaki ma telefon, ale mogę wam podac jego prywatny numer.

TAK TAK TAK! Podaj jego nr tel! Zadzwonię do niego i za "jedyne" 5zł za minutę powiem mu... właściwie to nic mu nie powiem, bo nawet nie wiedziałabym, co :P A ciekawe, skąd ty masz jego nr? :> O ile wogóle masz, w co wątpię. Jakbyś miał to byś nie podawał xD

kroliczyna

Jakby jakiś gość miał jego numer i po prostu sprzedał go na filmwebie to miłość Jareda do BB przerodziła by się w nienawiść. Dzwoniły by do niego bez przerwy napalone fanki a kto wie może i fani? :P

zefie69

sextelefon

zefie69

sextelefon