Czy ktoś wie, jaki telefon ma Jared? Bo ja tylko ciągle znajduję Blackberry, ale Blackberry jest kilka... Jeśli ktoś wie to będę wdzięczna jakby mi pomógł :D
http://pl.youtube.com/watch?v=D8LLLUNo-1I&feature=related
nie wiem czy Ci to coś pomoże. Wątpie. ;p
Ale mam nadzieje, że tak. ^^
Ufff...Ja ten filmik oglądałam już 5000 razy na 4000 sposobów ;)Prawie na każdym ma inny telefon xD Ale dzięki ;)
no cóż nie wiem czy ci coś to pomoże, ale to jest jeden i ten sam telefon tylko, że raz w pokrowcu jeżeli tak strasznie cię to interesuję to radzę poszukać informacji na forach o Jaredzie prowadzonych przez chorobliwie zakochane fanki, a jeżeli nie to chociażby na oficjalnej stornie blackberry może akurat trafisz na jego bkackberry ;)
E-e. Nad analizą coponiektórych zdjęć i porównywaniu ich ze zdjęciami różnych blackberry spędziłam po kilkadziesiąt minut. Doliczyłam się conajmniej 4! Może na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, ale nie są ;)
Na oficjalnej stronie nie ma spisu gwiazd posiadających w/w telefon, a na stronie z takowym spisem są też tylko zdjęcia...
A na te fora to ja wolę nie wchodzić...Zawału dostanę ;)
Praktycznie- do niczego ;) Ale czasem jak sobie ubzduram, że się czegoś dowiem, to próbuję na wszelkie możliwe sposoby ;D
Sorry to jest portal filmowy czy forum nastoletnich fanow? Niedlugo zaczniecie tutaj licytowac "kamienie po ktorych stapal Jared";P
A ja byłam na tym moście, po którym biegl Jared w "Requiem dla snu"!!! xDDD
I wiecie co? Czułam jego zapach :p
"A ja byłam na tym moście, po którym biegl Jared w "Requiem dla snu"!!! xDDD
I wiecie co? Czułam jego zapach :p"
:D
i pewnie oddychałaś tym samym powietrzem, co on :D
No tak... Jared i jego telefon :P To już zakrawa o psychozę xD
A co by było jakby go zgubił?! "Armagieddon"? :P
Nie no sorki, nabijam się ;)
Można tak powiedzieć :P J w tej swojej BB wszystkie teksty piosenek zapisuje... a przynajmniej kiedyś tak mówił. Jakby ją zgubił, to straciłby cały materiał.
TAK TAK TAK! Podaj jego nr tel! Zadzwonię do niego i za "jedyne" 5zł za minutę powiem mu... właściwie to nic mu nie powiem, bo nawet nie wiedziałabym, co :P A ciekawe, skąd ty masz jego nr? :> O ile wogóle masz, w co wątpię. Jakbyś miał to byś nie podawał xD
Jakby jakiś gość miał jego numer i po prostu sprzedał go na filmwebie to miłość Jareda do BB przerodziła by się w nienawiść. Dzwoniły by do niego bez przerwy napalone fanki a kto wie może i fani? :P