Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

The Kill jest na pierwszym miejscu w Topliście na 4funie... Co o tym sądzicie?? Nie sądziłam, że w Polsce tak szybko staną się sławni...

Lailea

Ja poznałam ich w sumie niedawno, ale od razu pokochałam THE KILL :)

użytkownik usunięty
Lailea

hehe, no szybko to raczej nie jest ;))
a kiedy i o ktorej jest ta toplista?
ja wprawdzie mam ich wszystkie klipy (plus najnowszy 'from yesterday' :)))
ale chetnie sobie obejrze :)

Lailea

No dobra, faktycznie tak "szybko" nie stali sie u nas sławni... ;]
Chodziło mi o to, że dość gwałtownie... No wiecie, puścili The Kill i od razu ludzie zaczeli szaleć...
Sama nie wiem, dlaczego mi to tak przeszkadza:/
A co do Toplisty, to niestety nie pamiętam, kiedy leci, sorki;]

Lailea

4fun'rocks czyli rockowa toplista jest codziennie o 11.00. A co do godzin popołudniowych, to jest różnie dlatego radzę zajrzeć czasem na stronkę: http://cyfrowypolsat.pl i sprawdzać tam program ;p

Lailea

Kitalkil musze ci powiedziec ze mi tez troszke to ...moze nie przeszkadza ale tak dziwnie bo tak to nikt o nich nic i bach jedna piosenka i wszyscy ich lubia takie dziwne to ;/ ja ich slucham od ponad roku i moze dlatego nie wiem;/ a top lista czy tam cos jest w niedziele o 18 ;]

użytkownik usunięty
brechta

ja tez ich slucham od roku, ale szczerze powiem, ze zdziwilam sie, ze w ogole tyle osob w Polsce ich zna. bo powiedzmy sobie szczerze, praktycznie teraz dopiero o nich slychac, a wczesniej??
ja jestem fanka Jareda od ponad 10 lat :))))
od kiedy zobaczylam pierwszy odcinek 'my so called life'. potem ten serial byl dla mnie jak narkotyk. mialam wtedy jakies 16lat i chcialam miec takie zycie jak Angela (swoja droga Claire Danes to moja rowiesniczka :)))
teraz mam ten serial na dvd i uwielbiam do niego wracac.
potem juz musialam obejrzec kazdy film z Jaredem jaki sie pojawil.
a dopiero w zeszlym roku dowiedzialam sie (nawet nie pamietam jak ;)), ze ma zespol i z ciekawosci posluchalam. a ze spodobalo mi sie, to postaralam sie o obie plytki i teraz nawet moje dzieci nie maja wyboru i musza sluchac 30stm ;)))

Lailea

No, rocka trzeba wpajać od najmłodszych lat, bravo, Arian:):P Ja byłam "zmuszona" do słuchania Queen i Metallicy:D

To troche dziwne, że ile razy słysze od ludzi w szkole, że słuchają 30STM, a kiedy zaczynam mówić o Jaredzie, nie mają pojęcia kto to jest:/
Tak zwani fani...:(

Odkąd słucham 30STM, zawsze uważałam ich muzyke za... Hmm, no po prostu moją, coś osobistego, za coś, co mnie wyróżnia, a teraz... Zwłaszcza w moim mieście chyba nikt nie znał 30STM, teraz troche żałuje, że zaczęłam rozprzestrzeniać ich muze...

Oczywiście, nie dziwie się, że ludzie tak ich "pokochali", kto oprze się głosowi Jareda??:P

Lailea

Sądze, że po prostu przyzwyczaiłam sie do tego, że 30 STM było w Polsce totalnie nieznane. Też słucham ich, mniej więcej, od roku. Teraz chyba musimy się przyzwyczaić do tego.