Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Dlaczego Jared Leto nie ma zdjęcia?

użytkownik usunięty
eat

było ale sie zmyło

hehe

eat

Ciekawe... Może dadzą jakieś lepsze... Mam nadzieje...

użytkownik usunięty
Lailea

dodałam zdjęcie ale jak zwykle moich nigdy nie aceptuja

No to już jest i to całkiem niezłe.

Eleonora

A prawda, prawda xD
Całkiem fajne xD

użytkownik usunięty
eat

haha ja je dodałam nareszcie sie przyjeło:)))

No niestety to ja je dodałam:) - sprawdź swoje kontrybucje. Z tymże i tak galerię z której to zdjęcie pochodzi znalazła Heather (od niej dostałam link) więc w dużej mierze to jej zasługa, że teraz to tak ładnie wygląda:))) pozdrowienia dla Heather ;)

użytkownik usunięty
Eleonora

tak wiem nie spojrzałam tylko przeczytałam ja inne dawałam

aha, ale mam nadzieję, że to co teraz jest też Ci się podoba (bo wcześniej było takie beznadziejne z usmoloną twarzą). Wiesz, to może przy okazji napiszę tutaj pewną powiedzmy wskazówkę - jak jest jakieś fatalne zdjęcie i chce się wymienić to warto przygotować jakieś lepsze i poprosić o usunięcie starego zdjęcia jakiegoś moderatora (nie każdy weryfikator ma możliwość usunięcia zdjęcia) i jak usunie to dodać to proponowane (wcześniej przyszykowane). Można też oczywiście zgłosić kiepskie zdjecie na 'nowym blogu', ale wtedy nie zawsze wymienią na faktycznie lepsze (a przynajmniej nie ma się za bardzo wpływu na to na jaką fotkę zmienią). No i najłatwiej o takie zmiany wtedy, gdy zdjęcie jest kiepskiej jakości, albo bardzo nie portretowe.

Eleonora

Jest zdecydowanie lepsze od poprzedniego, ale nie powiem, żeby to było jakieś zachwycające...kwestia gustu. Jakie zdjęcie by nie było i tak wiemy, że Jared jest śliczny ;p Pozdrawiam.

lena611

Czuję się dobrze ze świadomośćią, że przyczyniłam się do zmiany zdjęcia... Ale całą robotę wykonała Eleonora... i chwała jej za to :P