Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ey, nie wiem, może ktoś wpadł na to wcześniej już, ale mam świetny pomysł. Fajnie by było, gdybyśmy 14 grudnia zaśpiewali Jaredowi Happy Birthday. Myślę, że to by go bardzo ucieszyło. Bo nie będzie innej okazji przecież, a on ma 26 grudnia urodziny. Powiedzcie to wszystkim wszędzie!!!

Pegsoon

Uważam, że dobry pomysł i jestem jak najbardziej za :)

FallenGirl.

Też jestem za ;) Będziemy wszyscy działać jak się spotkamy w Wa-wie :D

Pegsoon

też już o tym myślałam, trzeba przekazać dalej :D

Pegsoon

hm. podoba mi się ten pomysł. ; )

Pegsoon

A nie sądzicie, że to lekka przesada? Jeden dzień różnicy, dwa, to rozumiem. Ale to prawie dwa tygodnie różnicy. Ja na jego miejscu poczułabym się trochę zażenowana tym, że fani nie wiedzą kiedy dokładnie są moje urodziny. Równie dobrze można by od razu odśpiewać Happy B'day Shannonowi, bo może nie być okazji w przyszłym roku. Zastanówcie się. Już lepiej było by im zaśpiewać We wish you a merry christmas, bo niedługo potem święta xP Takie moje skromne zdanie.

barnaba0309

Święta zaczynają się 1 dzień przed jego urodzinami.. fakt atmosfera zaczyna się wcześniej, ale jak już mielibyśmy zrezygnować z happy b'day to z merry christmas wg mnie tez lepiej dać se spokój....

FallenGirl.

Hah, z tym We wish you.. to był żart xP Ale jeśli już mowa o akcjach to jest przecież ogólnie zaplanowana flaga na początku akustycznego setu, nie? ;) Sądzę, że to + darcie ryja, skakanie, danie z siebie 100% w zupełności wystarczy ;)

barnaba0309

Tylko że trzeba by bardziej nagłośnić akcję z flagą bo inaczej nic nie wyjdzie ;) A 100% to chyba każdy z siebie da :)

chochlik091

Na wszelkich forach + na fb było o tym mówione, ale powtórzę tutaj, bo nie wszyscy mogą wiedzieć o co cho ;) Mianowicie - każdy na płycie potrzebuje czerwonej szmatki i czeronego światełka, sektory - biała szmatka i białe światełko. Kiedy zaczyna się akustyuczny set (100 suns) wyciągamy szmatki, światełka i mamy polską flagę ;)

barnaba0309

dobrze by było, żeby jeszcze światełka były jednakowe....

Pegsoon

jakie swiatelka? jaka szmatka? może być latarka i kawałek dużego białego kartonu np? ;>

Pegsoon

Jakakolwiek czerwona szmatka/karton (jeśli będzie Ci z tym wygodnie przez cały support i pół koncertu Marsów. materiał zawsze się schowa do kieszeni) i jakiekolwiek czerwone światełko jeśli masz płytę. Sektory to samo tylko, że białe szmaty, białe światełka. Ot tyle ^^

barnaba0309

dzięki za info z tymi flagami bo nic o tym nie wiedziałam ;p tylko czy to wypali ... miejmy nadzieję że tak ;D do zobaczenia na koncercie !

madziolina

trzeba byłoby podać to gdzieś dalej, bo my sie możemy przygotowywać, a reszta marsjanów może nawet o tym nie wiedzieć :>

seniorita19

Rozpowiedziane to jest na wszelkich marsowych forach, na fb.. Zawsze można jeszcze zaatakować portale społecznościowe, no i tyle w sumie, bo gdzie indziej o tym pisać? ;) Chyba, że macie jakieś pomysły :)

barnaba0309

można by jeszcze na oficjalnej stronie polskiego echelonu dać znać, że jest taki pomysł...

seniorita19

może tu: http://www.facebook.com/#!/30SecondsToMarsPoland ale ja nie juz nie pisze bo niektorzy maja za duze ego... >.<

Pegsoon

Było już tam to ogłaszane. Wystarczy jak się przypomni o tym pod koniec listopada.

Pegsoon

PILNE!!! ma ktoś bilety do sprzedania na 30 Second To Mars albo wie gdzie można kupić jeszczce bilety?( 2 bilety a przynajmniej jeden bilet żebym ja miała...) jeśli tak to piszcie do mnie, bo moim największym marzeniem jest jechać na ich koncert:) Najlepiej żeby były na płyte. gg:9891432

Pegsoon

PROVEHITO IN ALTUM