Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

niedoceniony...

użytkownik usunięty

moim zdaniem Jared to jeden z najbardziej niedocenionych aktorów. Nie mówie już o tym, że dla niektórych ról poświęcił nawet swoje zdrowie, ale jego gra bardzo do mnie przemawia i mysle, że to nie jest tylko moje zdanie. Każda jego rola, którą miałam okazje zobaczyć była niesamowita. Mam nadzieje, że nie będzie z nim tak jak z Heathem Ledgerem, który dostał oscara dopiero po śmierci. Wierze, że wkońcu zostanie doceniony.

zgadzam się z Tobą-też uważam,że facet jest niedoceniony
zdaję się,że zagrał w paru filmach obsypanych nagrodami ,w których wszyscy aktorzy dostali jakieś wyróżnienia,tylko nie on.
Ale z drugiej strony-ma przecież grono fanów jakich jak np.my!!!!
Martwi mnie tylko,że już chyba nie chce mu się grać w filmach-tak przynajmniej mówi...

zuzkoc

oj nest świetny i jako aktor i jako muzyk :D

Zgadzam się w zupełności. Świetny aktor, a każdym filmie gra charakterystyczną rolę.
A jego fimografia jest naprawdę dobra.

Progresywna

Każdy, powtarzam KAŻDY film w którym zagrał Jared Leto jest moim ulubionym. Nie wiem jakim cudem, ale tak mam. I jest niedoceniony. Praktycznie mało się o nim mówi, ale to dobrze. Jest więcej dla mnie ;)

sylwia004

Też• tak mam. Każdy film, który z nim obejrzałam jest moim ulubionym :)

Progresywna

moim zdaniem dostał za dużo ról drugoplanowych. niech ktoś go postawi na pierwszym planie w jakimś filmie z powerem to ludzie go może nareszcie docenią =D.

tak uważam tak samo ;)