Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 4 tytuły
średnia ocena: 6,6
chcesz obejrzeć: 3 tytuły
masz ulubionych: 1 tytuł
ode mnie 6/10, zasłużone
będzie nisko w rankingu jeśli dasz 1, przy zerze ranking się nie zmienia sherlocku
Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 0 tytuły
średnia ocena:0,0
chcesz obejrzeć: 0 tytułów
masz ulubionych: 0
ode mnie 0/10, zasłużone
chciałam tylko zaznaczyc że te konta, które ci wymienil ten troll, nie są jego! przylazł tu specjalnie z bandą innych ofiar losu by nas wkurzać.
wiem, wiem, zauważyłam, niestety tak to jest jak rodzice nie interesują się tym co dzieci robią w sieci, trzeba ignorować takie prowokacje
najchętniej też bym to ignorowała, ale niestety w moim przypadku się nie da... zakłada o nas tematy na różnych forach i podrabia nam konta, wyobrażasz to sobie? to nie jest normalne. Zasyfił całe to forum.
szczerze mówiąc dopiero kilka dni temu na niego trafiłam i nie orientuję się na jaką skale działa, ale już widzę, że to rasowy troll. jakby wkurzanie ludzi tutaj było sensem jego życia. smutne.
to grupka trolli, udzielająca się na forum INNE i na blogu pewnego usera. Mają wtyki u modów, więc ciężko ich ruszyć. Inaczej już dawno by ich konta poleciały. Tak, to smutne.. codziennie robić z siebie takiego trolla, widać że mieli trudne dzieciństwo :)
Idź człowieku, bo ładna beka z ciebie. Oceniać aktora na 0, kiedy się nie obejrzało żadnych filmów z nim... Prowokator;)
Starszych? Człowieku, ogarnij bazę bo jak na razie to udowodniłeś, że masz góra 14 lat :D Pozdrawiam, ch*j ci.
A co powiesz na temat twojej prowokacji? Mam szacunek do ludzi, ale nie toleruję głupoty. A ty przedstawiasz głupotę w najczystszej postaci, wsiowy katolik, który ma bardzo ograniczone horyzonty myślowe i robi tak jak mu każą na mszy. Przez takich ludzi (jeśli rzeczywiście masz te 50+ lat) umiera Polska.
Spokojnie mało dzeiwczynko. Twoje jadowite słowa podobają się diabłu. Jednak ja nie ulękne się twoich szalonych słow.
Pozdrawiam Darek Topola.
Nie muszę nic udowadniać tobie dziewczynko. Tak to możesz mówić do rodziców.
Pozdrawiam Darek Topola.