Jeśli kogoś interesuje - znowu plakat w Bravo. Widzę, że 30STM jednak naprawdę robią się "trędi".
Nie podoba mi się tak szczerze ten plakat;/no ale ważne że w ogole jest.
a to ze robią sie trendy mi nie przeszkadza, same z tego korzyści;p
przeciez w zagranicznych gazetach co chwila jest jakis wywiad z Jaredem lub 30stm i jakoś nikt nie mowi że stają sie "idolami nastolatek"
taaa wywiad z Jaredem albo zespołem... ostatni jaki zarejestrowałam(w polskich mediach) był w wakacje w Boutique. Wywiad a "artykuł" w Bravo to jednak co innego. I zdecydowanie wolałabym, żeby ukazał się wywiad z zespołem w np. TERAZ ROCK czy z młodszym z braci Leto w jakiejś prasie związanej z filmem zamiast kolejnego plakaty w gazecie średniej jakości. A co do idoli nastolatek , to niestety, ludzie którzy ich nie znają uważają ich za coś w stylu Tokie Hotel... i wcale tego nie wymyśliłam, wiem to z doświadczenie.
Zgadzam się z Hekate. Ale myślę, że ludzie uważają 30STM za zespół w stylu TH, bo nawiedzone fanki Jareda piszą na niektórych forach ,,och, jaki on słodki!'' tak samo, jak piszą o Billu i jego kumplach. I, co najgorsze, te dziewczyny nie widzą w Jaredzie utalentowanego aktora i wokalisty, tylko przystojnego faceta.