Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

przyznam że oglądałem z nim może z dwa filmy , ostatnio american psycho i wogóle go nie poznałem . Na tym zdjęciu wygląda jak jakaś emo ciota

Janko_Muzykant

sam jesteś emociota ty technozjebie. A tak btw ty widziałeś kiedyś na oczy emo?:/ Bo jak to jest emo no to...jesteś świetny albo naprawdę technozjebem.

Keysee

to w takim razie jestem świetny

Keysee

HEY! Wyluzuj ;]
To zdjęcie jest beznadziejne!

Uwielbiam Jareda, marsów
ale powiedz mi, że w teledysku do The Kill nie wygląda momentami jak jakiś emo-zjeb? Jak dla mnie frontman 30STM mógłby wyglądać tak jak w teledysku do ABL.

M_A_G_D_A

Sorry troche mnie ponioslo:] mialem zly dzien:]
Tez mi sie to zdjecie nie podoba ale chodzilo mi glownie o to ze pewnie ktos cos kiedys uslyszal "o 30stm to emo" "jared leto spiewa w 30stm" "o to on jest emo"...zobaczyl pierwsze zdj i powiedzial "emociota". No powiedz mi szczerze czy on na TYM zdjeciu wyglada jak emo?

Moze sie myle co do autora tematu.Jesli tak to prosze o sprostowanie lecz na moje tak wyglada wlasnie sprawa.A to ze w teledysku do The Kill wyglada jak emo to inna sprawa.Tak jak mowisz image z ABL jest najlepszy.

Keysee

Też mnie to wkurza. Mój kolega kiedyś przeglądał moją playliste, patrzy 30STM i mówi: o, emo.
Zdjęcie może i brzydkie ale emo nie przypomina :P

Keysee

Dobra luz ja też z tą emociotą może przesadziłem :D a z technojebstwem i dresiarnią to mam mało wspólnego :)

Janko_Muzykant

Możliwe że nie:] Wszyscy tu przesadzili:]Przepraszam za pochopne osadzanie:] Poniosło mnie trochę. Życzę miłego dnia:]