Jarosław Boberek

8,4
24 250 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Boberek
Jachu95

LOL, zlałam się :)

Jachu95

Na pewno powinien być wyżej niż 330, to co robi z głosem jest niesamowite.

Jachu95

Chyba woli zostać w cieniu ;)

Jachu95

Oj, narobił wstydu użytkownikom Filmwebu ;)

lew890

Racja,pokazał wiarygodność filmwebowych rankingów.

yeti89

dokladnie

yeti89

i to że ludzie nie mogą znieść jak się komuś powiedzie.

zuza_k

Kto nawrzucał Boberkowi? Co za poniżający gatunek ludzi byłby do tego zdolny?

Jachu95

Oczywiście.

Jachu95

Zajebisty jest ten koleś :D

Jachu95

ode mnie ma już dyszkę

Jachu95

Klikamy! :D

Jachu95

No i wystarczyło kilka godzin żeby podskoczył o 30 miejsc w górę;D

użytkownik usunięty
Jachu95

Co by nie mówić Boberek bardzo skromny gość super był u Kuby

Jachu95

boli mnie to że Kuba skupił się głównie na jego podkładaniu głosu :( przecież zagrał świetnie role policjanta w serialu ,,Rodzina Zastępcza'' w każdym odcinku grał inaczej ! był świetny !

OptimusPrimefilmaniak

Trafna uwaga, także to zauważyłam. Idealnie wcielił się w rolę roztargnionego posterunkowego.

ju_gi

no tak, tylko serialu juz nie kręcą od dłuższego czasu więc nie wspominał już o tym bo bardziej ostatnio wkłada w dubbing

Adamo

Nie rozmawiali w ogóle o filmach, serialach czy teatrze z jego udziałem, a szkoda, bo to bardzo dobry aktor. Nie tylko przez postać w "Rodzinie Zastępczej".

ju_gi

w filmie i serialach od co najmniej 2 lat nie gra więc o czym mieli gadać? O teatrze troche wspomniał a tak co całe jego zawodowe życie czyli dub

Adamo

Co nie zmienia faktu, że jest nadal aktorem. To tak jakby zaprosić Jerzego Stuhra i nie rozmawiać o jego legendarnych rolach w filmach (ponieważ ostatnio zagrał dwa lata temu) tylko prowadzić dysputy o dubbingu postaci osiołka z filmu "Shrek", którego ma na swoim koncie. Na tym kończę tę dyskusję, pozdrawiam.

ju_gi

Pan Boberek nie miał niestety "legendarnych ról" w filmach :) Zajmuję się (w przeciwieństwie do Stuhra) właściwie ostatnio tylko tym, pozdrawiam również

użytkownik usunięty
OptimusPrimefilmaniak

No strasznie szkoda pamiętam jak był Barciś czy Żak długo się rozmawiało o Miodowych Latach

Jachu95

Daje 10 za tydzien bedzie 1 zróbmy to dla niego :)

Jachu95

No ba! : )

Jachu95

Oczywiście, to świetny i skromny człowiek i taki talent! : )

Jachu95

w takim razie ja też klikam boberka chociaż nigdy nie oceniam aktorów:D

Jachu95

Się wie! jak można dubbingować aż tyle świetnych postaci :O wczoraj sie dowiedziałem że podkłada głos Ed'owi w mojej ukochanej bajce Ed Edd I Eddy. No normalnie szok :D najlepszy polski aktor, skromny jak trzeba, mistrzowski w swoim fachu.

Jachu95

''Odpieprzcie się''

TheAmazingPudding

I jak tu go nie prosić o podrabianie głosów, to było świetne! :')

Jachu95

Wbijamy go na 5 Świetny aktor