Jarosław Jakimowicz

Jarosław Jakimowicz-Kriegl

4,2
4 518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Jakimowicz

Cieszę się, że wygrał w BB5.
Kurcze, a Wy rozumiecie pozostałych uczestników programu? Chodzi mi o to, że obrazili się na Jarka o byle co ...

Oryginalnaa_

Jarek badz co badz do wybitnych aktorow nie nalezy, jednakze jest istotnie bystrym czlowiekiem co nie bez przesady podkrelsal w rozmwoach z Jola, jak dla mnie produktem marketingowym mediow, bo nie wierze ze jakakolwiek osoba moze byc tak abstrakcyjna:) Zadanie nie ma nic do rzeczy, wyczuli ze Jakimowicz przymila sie do wszystkich a to takie nienaturalne? Jarek mial sprytny plan jak twierdza niektorzy, w co watpie bo po wejsciu do domu polzoenie uczestnika zmienia sie o 360 stopni i ciezko o kalkulacje.
Moja wersja ejst nastepujaca: Jakimowicz wygral bo jako jedyny moze oprocz Sosnowskiego byl Vipem, a Jolka juz raz oblowila sie w luksusie zdobywajac 100tys. co nie przeszkodzilo jej w przyjeciu luksusowego zegarka, co sowa droga ejst nietaktem i rownoczesnie wyrafinowana/szlachetna pobudka Jarka:D Niepotrzebne skreslic;)
Mimo wszystko ciesze sie, ze ma swoje 5 minut. Krystaliczny to on nie ejst ale co ma na to powiedziec reszta?

użytkownik usunięty
Qjaf

Fajnie, wszytko ok - mądre słowa, dobry poziom wypowiedzi. Jedno ale - "po wejsciu do domu polzoenie uczestnika zmienia sie o 360 stopni", czyli nie zmienia się wcale, tak? Chyba, że masz na myśli 180 stopni. Trochę logiki ;)