Jason Dohring

Jason William Dohring

7,1
1 346 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Dohring

Chodzące cliché.

użytkownik usunięty

Brzydki, z głupawym i irytującym wyrazem twarzy, scjentolog, a na dodatek beznadziejny
aktor! Wykapany Tom Cruise :)

Ja myślę, że jest dobry. Obejrzałam z nim 2 seriale Veronica Mars i Pod Osłoną Nocy no i jeden odcinek supernatural w którym grał gościnnie i bardzo go polubiłam. Ale i tak najlepszy był w VM :D

Poważnie jest scjentologiem??? ;-o

AliceTrojan

Jak najbardziej serio
Ale i tak go lubie w Weronice Mars odegrał świetną role, z resztą tak samo jak Bell

pmarchlewicz

:-/ Szkoda gościa.

użytkownik usunięty

kazdy ma swój "ideał" ja tam go lubię i nie sądzę,żeby był beznadziejnym aktorem ;) ma potencjał a do tego jest przystojny :)

Świetnie mu ten wampir wychodzi,naprawdę. A scjentologia? Kazdy w coś tam wierzy w najgorszym wypadku w ominiarza i guzik czy drabinę, co kto woli.

A widziałeś/aś go w Magii kłamstwa?:) 11 odcinek sezonu drugiego:) super tam wyszedł:D nigdzie indziej go nie widziałem, ale tam wymiótł :d perfekcyjny psychopata

Azejzel

Dzięki za informację, że zagrał w Magii kłamstwa. Przed chwilą specjalnie obejrzałam ten odcinek. Rola świetna! Jason w ogóle ma coś psychodemonicznego (neologizm:)) w mimice twarzy.
Może faktycznie, ma często dziwacznie otwarte usta, ale spójrzcie na oczy! Niesamowicie wyraża nimi emocje.