popieram :) poza tym jest stanowczo lepszym aktorem niz drewniany Schwarzenegger (za co pewnie zostane zlinczowana :) ). Nie mowie tu o urodzie, ale o umiejetnosciach aktorskich. Moze nie sa wybitne ale o niebo lepsze niz Arniego...
Ja Ciebie na pewno nie zlinczuję, bo się z Tobą zgadzam. Jeżeli nowy Conan okazał się niewypałem to tylko i wyłącznie przez głupkowaty scenariusz (od połowy - dzieciństwo Conana było świetnie wymyślone, zrealizowane i zagrane), a nie przez Momoe, który dla mnie jest o wiele lepszym Conanem od gubernatora.
Niestety, nie masz racji co do umiejętności aktorskich. Arnold może nie jest wybitnym aktorem ale potrafi grać i udowodnił to wielokrotnie. Obejrzyj sobie scenę, w Terminatorze 2 gdy młody John Connor uczy cyborga (arniego) wykonać uśmiech na twarzy a poźniej grymas jaki tworzy Arnold. Teraz stań przed lustrem i spróbuj wykonać uśmiech cyborga, tak aby był realistyczny... nie jest to takie proste wbrew pozorom. Był aktorem specyficznym, akurat pasującym do grania twardzieli i takie też role dostawał i sprawdził się w nich przechodząc je jako legenda kina, poza tym Arnold świetnie sprawdzał się w komediach jak chociażby True Lies, Junior czy Bliźniacy z Danny'm De Vito, były to świetne filmy. Jasonowi Momoa niczego nie ujmując, ale nawet do pięt nie dorasta Arnoldowi jeśli chodzi o dorobek filmowy a i o grę aktorską również musi jeszcze wiele popracować.. także nie zgadzam się. Schwarzenneger to nie De Niro, ale grać potrafi ;)
Schwarzenegger za to wyglądał bardzo reprezentacyjnie w futrzanych majtkach z Ewoków i maszynową paszczęką? Wybacz, ale NIE zgadzam się>
i tak mameja czy momoła czy jak mu tam przy Arnie jest NIKIM i tak zostanie. A CONAN the Barbarian z 82 bije na łeb to nowe scierwo
Mój komentarz dotyczy wyłącznie wyglądu. Nie oglądałam filmu, bo tak jak mówisz z pewnością jest beznadziejny. Co do samego aktora-- super pasował do Gry o Tron i na Conana na pewno też, niezaleznie od tego co mówisz:P
A co do Arniego -dużo bardziej wolę jak gra w produkcjach dziejących się "współcześnie", uwielbiam Terminatora, True Lies, etc.