Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jego gra aktorska pozostawia wiele do życzenia. Ten aktor zwykł być fanem głównie młodych chłopców , którzy fascynują się bijatykami i akcją. Filmy z jego udziałem nie są powalające... bezsensowna fabuła, dużo przemocy. Pierwsza część Kickboxera była jeszcze ok , ale pozostałe to zwykła strzelanka. Film Quest z jego udziałem( który z resztą sam wyreżyserował) przyjemnie się oglądał , nie za długi , akcja szybko się toczyła i na deser sam Roger Moore. A tak poza tym nic nie warte filmy... niby ciekawie zapowiadające się fabuły , ale po obejrzeniu wszystko nabiera szarych kolorów ... przykładem może być film "podwójne uderzenie" - pomysł ciekawy , gorzej z odzwierciedleniem na ekranie

Falco

Tylko że te filmy bazują na tej przemocy i strzelance jak każde rasowe kino akcji obejrzyj,, Bad boys’’ , ,,Szklaną pułapkę’’ , ,,Ostry poker w małym Tokio’’ , ,,Wejście smoka’’ , ,,Ulice w ogniu’’ , ,, Rambo’’ , ,,Komando’’ , ,, Nico’’, ,,Szukając sprawiedliwości ‘’, ,,Huragan ognia’’ ,,Zaginionego w akcji’’ i jeszcze mnóstwo filmów bym ci wymienił ,ale nie chce mi się ten sam gatunek ,po prostu tak jest jego konwencja