Ja bym chciał go zobaczyć w roli np Mazepy- Juliusza Słowackiego ;), albo ...nie no żart w jakimś na pewno co się tłuką. Bo aktorsko to taki sobie on jest :). Właśnie go oglądam na TVN7 w "The Quest"
Dosyć dobry film, jak na jego nie przeciętne umiejętności, które zaprezentował w tym filmie.
Jak dla mnie najlepszy jest względem walki kickboxer - obejrzyj sobie, jak nie widziałeś, ŚWIETNY <3 :)
super by było zobaczyć kontynuację drugiej części filmu, ale wydaje mi się że Bolo już by tam dobrze nie zagrał raczej kiepsko i film był by fatalny, co do Van Damme mógłby spokojnie wystąpić w drugiej części filmu i powalać wszystkich kto mu stanie na drodze ale na finał to ja bym postawił Abdel Qissi :)
Kilka lat temu miał powstać Sequlel Podwójnego Uderzenia ,takie były plany Van Damma ale na tym pozostało tylko
Abdel to ten, co grał TongPo? Czy Michel? Bo mnie się te bracia ciągle mylą :D Jeżeli chodzi o Twój pomysł Kevin był by świetny :)
Jeżeli chodzi o mnie, chciałbym zobaczyć Van Damma w jakimś thrillerze, pomieszany z akcją :)
Pozdrawiam :)
W sumie to dlaczego nie? Van Damme jeszcze w horrorach nie występował, może ten pierwszy raz będzie dla niego udany. Tak jak już wspomniałem, chciałbym zobaczyć Van Damma w jakimś thrillerze, pomieszany z akcją. Taki film miał już powstać (Tower, The) ale z przyczyn mi nie wiadomych nie powstał. Ale mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy go w świetnym filmie, który zmieni jego karierę na dobre i odmieni jego życie :)
a coś czytałem o tym w ciekawostkach, pisze tam też że miał być w "Godziny szczytu 3". ale dobrze że go tam ni było bo nie lubię jak gra czarny charakter
W filmie Bez Odwrotu mu to nawet wyszło, Czarny Orzeł nie za bardzo. Ciekawe, jak wypadnie w Niezniszczalnych 2 :)
można się tego domyśleć , w niezniszczalnych 2 na pewno wypadnie super ale co z tego, przegra ze Stallonem i znów czarny charakter :(
ciekawe jak by wypad jako wolverine pewnie przyczepili by mu
się ostrza wysuwały ze stup hehe :)i by wali wszystkim obrotowe kopy co?
mogli by nakręcić coś w stylu bloodsport, quest i expendables, w sensie jakiś turniej sztuk walk i zaprosić tam samych aktorów kina kopanego