Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jakie filmy z Van Dammem chcieli byście zobaczyć w nadchodzących latach?

AdamBayern01

Chodzi mi o gatunek, aktorów itp.
Jakie to by były filmy?

AdamBayern01

Ja bym chciał go zobaczyć w roli np Mazepy- Juliusza Słowackiego ;), albo ...nie no żart w jakimś na pewno co się tłuką. Bo aktorsko to taki sobie on jest :). Właśnie go oglądam na TVN7 w "The Quest"

MySlaws

Dosyć dobry film, jak na jego nie przeciętne umiejętności, które zaprezentował w tym filmie.
Jak dla mnie najlepszy jest względem walki kickboxer - obejrzyj sobie, jak nie widziałeś, ŚWIETNY <3 :)

AdamBayern01

W Sequlelu Podwójne Uderzenie razem z Bolo ...

bradock

Noo Bradock, to był by dobry pomysł... Ale nie było jakiś plotek o zrobieniu takiego filmu? :)

bradock

super by było zobaczyć kontynuację drugiej części filmu, ale wydaje mi się że Bolo już by tam dobrze nie zagrał raczej kiepsko i film był by fatalny, co do Van Damme mógłby spokojnie wystąpić w drugiej części filmu i powalać wszystkich kto mu stanie na drodze ale na finał to ja bym postawił Abdel Qissi :)

kewin948

Kilka lat temu miał powstać Sequlel Podwójnego Uderzenia ,takie były plany Van Damma ale na tym pozostało tylko

kewin948

Wszystko jest możliwe teraz mają kręcić Sequel Bliźniaków z Arnim, Denny DeVito i Eddy Murphy

kewin948

Abdel to ten, co grał TongPo? Czy Michel? Bo mnie się te bracia ciągle mylą :D Jeżeli chodzi o Twój pomysł Kevin był by świetny :)
Jeżeli chodzi o mnie, chciałbym zobaczyć Van Damma w jakimś thrillerze, pomieszany z akcją :)
Pozdrawiam :)

AdamBayern01

ja bym chciał go zobaczyć w horrorze o ile było by to możliwe xd heh :)

kewin948

W sumie to dlaczego nie? Van Damme jeszcze w horrorach nie występował, może ten pierwszy raz będzie dla niego udany. Tak jak już wspomniałem, chciałbym zobaczyć Van Damma w jakimś thrillerze, pomieszany z akcją. Taki film miał już powstać (Tower, The) ale z przyczyn mi nie wiadomych nie powstał. Ale mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy go w świetnym filmie, który zmieni jego karierę na dobre i odmieni jego życie :)

AdamBayern01

Co Ty o tym myślisz Kewinie? :) A raczej Piotrze :)

AdamBayern01

było by fajnie go zobaczyć w takim filmie, thilerze pomieszanym z akcją gdzie gra super bohatera :)

kewin948

Wiesz, że JCVD był po brany pod uwagęj ako Volverine w Xmenach? :D

AdamBayern01

a coś czytałem o tym w ciekawostkach, pisze tam też że miał być w "Godziny szczytu 3". ale dobrze że go tam ni było bo nie lubię jak gra czarny charakter

kewin948

W filmie Bez Odwrotu mu to nawet wyszło, Czarny Orzeł nie za bardzo. Ciekawe, jak wypadnie w Niezniszczalnych 2 :)

AdamBayern01

można się tego domyśleć , w niezniszczalnych 2 na pewno wypadnie super ale co z tego, przegra ze Stallonem i znów czarny charakter :(

kewin948

ta postać nie była czarnym charakterem piotrek

prof_mateusz27

miał być, a był to duża różnica :) był tylko brany pod uwagę, na szczęście ;)

AdamBayern01

ciekawe jak by wypad jako wolverine pewnie przyczepili by mu
się ostrza wysuwały ze stup hehe :)i by wali wszystkim obrotowe kopy co?

prof_mateusz27

Ja tam myślę, że zajebiście by zagrał ;)

bradock

W Sequlelu Podwójne Uderzenie.

AdamBayern01

mogli by nakręcić coś w stylu bloodsport, quest i expendables, w sensie jakiś turniej sztuk walk i zaprosić tam samych aktorów kina kopanego

Expendable91

Miał powstać taki The Tower... Szkoda, że nie powstał :<