Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Van Damme jest już w obsadzie na filmachweb

prof_mateusz27

Premiera jest planowana jakoś na 2013.r.

użytkownik usunięty
kewin948

Będzie grał tam czarny charakter i ponoć ma rozwalić podstawowego aktora z pierwszej części ;D Ciekawe kto to będzie :)

z tego co gdzies czytalem to Micky Rourke ma pasc jego ofiara :) wiec Stallone pewnie sie bedzie mscil za smierc przyjaciela

użytkownik usunięty
kinoman989999

Jean Claude Van Damme by wygrał ze sylwkiem :)

wygrał by ale wątpie że tak będzie Stallone stworzył ten film i na pewno nie pozwoli sobie skopać tyłek

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

To prawda ale w prawdziwym życiu Van Damme by zmiótł Sylwka z powierzchni ziemi

Uwielbiam Stallone"a ale tak jak mówisz z Van Damme"m nie miałby żadnych szans :)

użytkownik usunięty
kewin948

Stallone jest bardzo dobry ale nasz Van Damme zawsze będzie mistrzem

Zawsze nawet za 30 lat :)

kewin948

van damm nie bedzie mistrzem za 30 lat bo nie dozyje, juz i tak ma za soba jeden zawal. nie moglem jak podczas jednego filmu klocil sie z rezyserem, cytyuje: mam 50 lat nie jestem wstanie wykonac wszystkich ujec w jednej scenie! :D

statnik

Ale jak na 50 lat świetnie dalej wysoko kopię, i to wiadomo że już tyle nie potrafi w końcu ma swoje lata, ale u mnie zawsze będzie mistrzem nie ważne ile będzie miał lat :)

kewin948

moim ulubionym aktorem jest stallone, ale musze przyznac ze jakby na serio walczyli to stallone by przegral bo po pierwsze wiek i forma a po drugie van damm zna sztuki walki

statnik

uwilbiam stallone za role rocky i wiele innych ról tak samo jak van damma

statnik

Też lubię Stallone"a zajebisty jest, a najbardziej podoba mi się z nim film "Rocky" i "Więcej niż Wszystko " :)

użytkownik usunięty
statnik

Van Damme nie miał zawału sam tak na facebooku napisał

no ja cos innego czytalem, ze podczas krecenia nowego filmu:
http://www.filmweb.pl/news/Jean-Claude+Van+Damme+miał+zawał+serca-66228

Zaledwie dzień po swoich 50 urodzinach Jean-Claude Van Damme ("JCVD") trafił do szpitala. Według docierających do nas informacji aktor miał zawał serca. Wszystko jednak wskazuje na to, że nie był on zbyt rozległy i Van Damme szybko doszedł do siebie.

Do zdarzenia doszło w Nowym Orleanie. Van Damme kręci tam swój najnowszy film "Weapon". Aktor został natychmiast przewieziony do szpitala, z którego został wkrótce potem zwolniony. Van Damme następnie udał się do Belgii do swojego domu.

użytkownik usunięty
statnik

On tylko miał chwilowe zasłabnięcie a nie zawał zresztą sam tak mówił i chyba dobrze wie co miał

wyslij mi linka to sam przeczytam

użytkownik usunięty
statnik

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jean-claude-van-damme-nie-mialem-zawalu-to- plotki i co teraz mi wierzysz ? Nawet możesz zobaczyć na jego na facebooku

Oby Van Damme był zdrowy i żeby był w dobrej formie :)

kewin948

Dokładnie! ;)

użytkownik usunięty
kewin948

Spoko ćwiczy i zdrowo się odżywia więc jest zdrów jak ryba :)

Całe szczęście , że jest zdrowy :):):)

kewin948

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249360_10150718871090046_21497365 045_19758976_4653171_n.jpg

statnik

Widać że Van Damme jest w świetnej formie, a jego muskuły jak na ten wiek nadal robią ogromne wrażenie, nic a nic się nie zmniejszyły :)

użytkownik usunięty
kewin948

nom nadal wygląda fantastycznie takich mięśni co teraz ma to nawet dużo młodych ludzi nie ma i długo takich nie będzie po prostu Van Damme to mistrz

Masz rację :) jego mięśnie to naprawdę giganty nawet pudzian nie ma tak wyrobionego każdego mięśnia jak Van Damme , może ma większe ale Van Damme ma ładniejsze :)

użytkownik usunięty
kewin948

Na pewno ma ładniejsze niż pudzian i co ważniejsze Van Damma mięśnie są o wiele bardziej silniejsze i wytrzymałe ponieważ Van Damme nie brał żadnych koksów na powiększenie mięsni a pudzian brał więc teraz już ledwo co walczy na ringu w MMA a to widać gołym okiem

Gdyby Van Damme był tak 10 lat młodszy pokonał by Pudziana :)

użytkownik usunięty
kewin948

nie musi być 10 lat młodszy teraz też by rozwalił pudziana jakby chciał . Oglądałeś walki pudziana ? on nie ma wogóle żadnej techniki i jego siła szybko się kończy i dyszy a póżniej przegrywa . Jego walka z Timem Sylvią idealnie odzwierciedla to co napisałem > Jak już nie miał sił to się położył i przegrał a Sylvie nie jest taki umięśniony więc Van Damme by teraz wygrał z pudzianem i to spokojnie :)

Zgadzam się;)

No chyba masz rację, ale Van Damme ma już 50 lat, myślę że kopniak z pół obrotu załatwił by sprawę z Pudzianem :)

użytkownik usunięty
kewin948

Pewnie że tak

:)

kewin948

Lata ćwiczeń dają efekty ;p

użytkownik usunięty

Pudzian jest bardzo silny ale ma słabą kondycje

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Właśnie

kinoman989999

mam nadzieje że nie Micky Rourke

prof_mateusz27

ooo no to ladnie Van Damme vs Rourke po raz drugi (wczesniej ryzyknanci) bedzie widowisko xD mam nadzieje

użytkownik usunięty
Pijany_Mistrz

a tak apropo Van Damme vs Rourke to jutro właśnie będzie lecieć film Ryzykanci :)

Pijany_Mistrz

Niedawno obejrzałam Ryzykanci ;)

prof_mateusz27

premiera jest planowana na lato 2012, van damme zagra czarnego charaktera ktory bedzie prowadzil wlasna grupe najemnikow oraz takze bedzie odpowiedzialni za smierc mickey rourke. dla informacji jego cialo bedzie w filmie cale wytatuowane i przegra walke przeciwko dolph lundgrenow. googlenews nie gryzie

statnik

Na pewno będzie ciekawy film :)

statnik

Zajebisty znaczy się :)

statnik

wiec chyba bedzie najemnikiem wynajetym przez Bruca Willisa

Pijany_Mistrz

a i wiadomo ze van damme bedzie ex towarzyszem stallone z przeszlosci

użytkownik usunięty
statnik

Stallone, chyba z Van Damme'm, z tego co wiem :)

van damme przeciwko stallone, wszedzie jest napisane...