Będzie grał tam czarny charakter i ponoć ma rozwalić podstawowego aktora z pierwszej części ;D Ciekawe kto to będzie :)
z tego co gdzies czytalem to Micky Rourke ma pasc jego ofiara :) wiec Stallone pewnie sie bedzie mscil za smierc przyjaciela
wygrał by ale wątpie że tak będzie Stallone stworzył ten film i na pewno nie pozwoli sobie skopać tyłek
van damm nie bedzie mistrzem za 30 lat bo nie dozyje, juz i tak ma za soba jeden zawal. nie moglem jak podczas jednego filmu klocil sie z rezyserem, cytyuje: mam 50 lat nie jestem wstanie wykonac wszystkich ujec w jednej scenie! :D
Ale jak na 50 lat świetnie dalej wysoko kopię, i to wiadomo że już tyle nie potrafi w końcu ma swoje lata, ale u mnie zawsze będzie mistrzem nie ważne ile będzie miał lat :)
moim ulubionym aktorem jest stallone, ale musze przyznac ze jakby na serio walczyli to stallone by przegral bo po pierwsze wiek i forma a po drugie van damm zna sztuki walki
Też lubię Stallone"a zajebisty jest, a najbardziej podoba mi się z nim film "Rocky" i "Więcej niż Wszystko " :)
no ja cos innego czytalem, ze podczas krecenia nowego filmu:
http://www.filmweb.pl/news/Jean-Claude+Van+Damme+miał+zawał+serca-66228
Zaledwie dzień po swoich 50 urodzinach Jean-Claude Van Damme ("JCVD") trafił do szpitala. Według docierających do nas informacji aktor miał zawał serca. Wszystko jednak wskazuje na to, że nie był on zbyt rozległy i Van Damme szybko doszedł do siebie.
Do zdarzenia doszło w Nowym Orleanie. Van Damme kręci tam swój najnowszy film "Weapon". Aktor został natychmiast przewieziony do szpitala, z którego został wkrótce potem zwolniony. Van Damme następnie udał się do Belgii do swojego domu.
On tylko miał chwilowe zasłabnięcie a nie zawał zresztą sam tak mówił i chyba dobrze wie co miał
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jean-claude-van-damme-nie-mialem-zawalu-to- plotki i co teraz mi wierzysz ? Nawet możesz zobaczyć na jego na facebooku
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249360_10150718871090046_21497365 045_19758976_4653171_n.jpg
Widać że Van Damme jest w świetnej formie, a jego muskuły jak na ten wiek nadal robią ogromne wrażenie, nic a nic się nie zmniejszyły :)
nom nadal wygląda fantastycznie takich mięśni co teraz ma to nawet dużo młodych ludzi nie ma i długo takich nie będzie po prostu Van Damme to mistrz
Masz rację :) jego mięśnie to naprawdę giganty nawet pudzian nie ma tak wyrobionego każdego mięśnia jak Van Damme , może ma większe ale Van Damme ma ładniejsze :)
Na pewno ma ładniejsze niż pudzian i co ważniejsze Van Damma mięśnie są o wiele bardziej silniejsze i wytrzymałe ponieważ Van Damme nie brał żadnych koksów na powiększenie mięsni a pudzian brał więc teraz już ledwo co walczy na ringu w MMA a to widać gołym okiem
nie musi być 10 lat młodszy teraz też by rozwalił pudziana jakby chciał . Oglądałeś walki pudziana ? on nie ma wogóle żadnej techniki i jego siła szybko się kończy i dyszy a póżniej przegrywa . Jego walka z Timem Sylvią idealnie odzwierciedla to co napisałem > Jak już nie miał sił to się położył i przegrał a Sylvie nie jest taki umięśniony więc Van Damme by teraz wygrał z pudzianem i to spokojnie :)
No chyba masz rację, ale Van Damme ma już 50 lat, myślę że kopniak z pół obrotu załatwił by sprawę z Pudzianem :)
ooo no to ladnie Van Damme vs Rourke po raz drugi (wczesniej ryzyknanci) bedzie widowisko xD mam nadzieje
a tak apropo Van Damme vs Rourke to jutro właśnie będzie lecieć film Ryzykanci :)
premiera jest planowana na lato 2012, van damme zagra czarnego charaktera ktory bedzie prowadzil wlasna grupe najemnikow oraz takze bedzie odpowiedzialni za smierc mickey rourke. dla informacji jego cialo bedzie w filmie cale wytatuowane i przegra walke przeciwko dolph lundgrenow. googlenews nie gryzie