Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jak dla mnie aktor najlepszy z okresu lat 90 widziałem wszystkie filmy z jego udziałem jest świetny z biegiem lat wciąż ma dobre filmy(JCVD) oglądanie krwawego sportu podwójnego uderzenia uniwersalnego żołnierza fajna sprawa nienudzące obrazy w jego wykonaniu wysportowani e Jeana pokazy mistrzowskiego opanowania sztuk walki fantastyczna rzecz po prostu najlepszy

piotr_plaszewski

ZGADZAM SIE Z TYM TEMATEM I POWIEM JESZCZE ZE PRAWIE WSZYSTKIE JEGO FILMY TO KASOWE HITY.

użytkownik usunięty
FANDAMME_II

Nie przesadzaj. . . Ja też jestem jego fanem, ale prawie wszystkie jego filmy z XXI wieku nie są kasowe a jedynie nadają się na DVD. To juz nie jest ten sam Van Damme. Mam nadzieję że film The Tower przywróci jego sławę i klasę.

Co do tego ze nie wszystkie filmy van damna są kasowe masz racje z upływem jego lat nie były aż tak dobre jak z lat 90 ale kilka miał naprawdę spoko (replikant skazany na piekło czy choćby mściciel) jestem ciekaw jak mu wyjdzie the tower jako kontynuacja doskonałego krwawego sportu

użytkownik usunięty
piotr_plaszewski

Replikant jak najbardziej -doskonały film akcji, Skazany na piekło - bardzo dobry dramat, ale Mściciel to moim zdaniem porażka i chyba obok Pasażera najgorszy film z Van Damme.

Mi Mściciel bardziej przypadł do gustu niż Replikant.
Największą porażką jak dla mnie jest Za Ciosem, Uniwersalny II no i na pewno Uliczny Wojownik był poniżej oczekiwań.

użytkownik usunięty
lia_7

Ale w Za ciosem i ulicznym wojowniku można spotkać "starego" Van Damme- dawny i lubiany jego styl. w uniwersalnym żołnierzu 2 i mścicielu jest zupełnie inny styl filmów....

Jak dla mnie Za Ciosem to taka nie śmieszna komedia wyszła z tego.
Kiedyś w jednym z wywiadów Van Damme zapytany o najsłabsze filmy wymienił Pasażer i Uliczny Wojownik. W sumie miał rację :)