Seba...:)
kewin nie żartuje, bo i ja uważam że nawet bez ogląda - film jest ZAJEBISTY ! :)
Ale warto pooglądać, bo dla fanów JCVD - to przymus i powołanie :)
Dobra :)
Właź na http://darkwarez.pl/forum/
musisz się zalogować, i wpisz nazwę filmu, wklej na link, i trochę się będzie ściągać...i gotowe :)
A wiecie że ten Scott Adkins posiada czarne pasy w Taekwondo , Kickboxing , Kung fu , Jujutsu i Judo
Wiemy:) tzn przynajmniej ja wiem :P Scott Adkins to taka mlodsza wersja Van Damma :) Widzialem z nim prawie wszystkie filmy i musze powiedziec, ze w Assasination Games malo walczyl w porownaniu z innymi filmami. Polecam Undisputed 2 i 3, Ninja oraz film w ktorym rowniez zagral razem z Van Dammem - Strażnik Granicy (w koncowej walce widac, ze Scott jest obecnie w lepszej formie niz Van Damme, ale nie ma co sie dziwic jest od niego 16 lat mlodszy). Niedlugo ma powstac nowy film ze Scottem, Van Dammem i Lundgrenem - Universal Soldier: A New Dimension xD
Scott Adkins może i ma te czarne pasy , ale Van Damme'owi nie dorasta do pięt, to że jest młodszy o niczym nie świadczy , a od Van Damme może się tylko uczyć :) nie miałby szans z Van Damme :)
Jeśli o to chodzi to słyszałam, że Van Damme ma rozegrać pojedynek z jakimś kilkukrotnym mistrzem świata na prawdziwym ringu. W tym roku chyba..czytałam o tym.
Nie będzie żadnej walki, to plotki, po zapowiedziach walki, odwołali ponieważ JCVD, jest teraz zajęty zdjęciami do filmów :)
No, ja czytałem że zdjęcia potrwają do końca roku, ale jak dojdzie do walki liczę na JCVD :)