Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Z całym szacunkiem, ale czy Pan Jean trochę nie przesadza(ł)? Czytając tutaj ciekawostki o nim widzę, że odrzucał całkiem ciekawe role w filmach bo: "nie było jego naziska w napisach początkowych(Predator)", "miał przegrać walkę z Jetem Li(Niezniszczalni)" itp. Szanuję jego dorobek, lubię wrócić do jego filmów kina akcji, ale do jasnej cholery mógł mieć w swoim dorobku kilka wspaniałych obrazów kina akcji, ale nie zagrał bo strzelał focha o głupoty. Wielka szkoda

użytkownik usunięty
kewin948

CHOLERNA RACJA !!!

użytkownik usunięty
Priscilla22

WSZYSTKIE CO DO JEDNEGO SĄ ZAJEBISTE !!!
ON SAME JEST ZAJE*****

JA RÓWNIEŻ POLECAM TE FILMY JAK KEWIN !!!

Dzięki Leon,ale Priscilla22 chyba jednak nie obejrzy tak mi się wydaje :)

użytkownik usunięty
kewin948

A mi się wydaje że obierzy kiedyś JCVD w filmie i doceni go za to co robi, tak jak my...

Wiadomo jak moj chlopak go lubi to ja tez go polubie
Sorki ale cos nie tak z klawiartura;(

użytkownik usunięty
Priscilla22

ONA LUBI TO SAMO CO JA, MAMY BLIŹNIACZY GUST :)

oczywiście wiadomo dlaczego nawet;)

kewin948

Watpisz we mnie?!!!!!! jeszcze sie zdziwisz!!

użytkownik usunięty
Priscilla22

On tak tylko przypuszczał...co nie Kevin ?

Priscilla22

Nie wątpię w ciebie tylko tak jak napisał Leon tylko tak przypuszczałem :)

kewin948

Już nie przypuszczaj;p A tak w ogóle to na pewno zapoznam się z filmografią tego aktora, bo lubię taki gatunek filmów;)
Lubię mocne filmy......;p

Priscilla22

Ja też lubię mocne filmy,i polecam ci tego aktora bo jest najlepszy ze wszystkich jakich znam :)

użytkownik usunięty
kewin948

JCVD jest zajebistym aktorem i karateką, i każdy go doceni :)

Tylko by nie sprubował go docenić ")

użytkownik usunięty
kewin948

Filmy z udziałem JCVD to klasyk i kultowe HITY filmowe :)

użytkownik usunięty
kewin948

No właśnie :):):)

:)

użytkownik usunięty
kewin948

:):):):)

:):):):):):):):):):):):):):):)

użytkownik usunięty
kewin948

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

:):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):) Chyba starczy jak myślisz :)

użytkownik usunięty
kewin948

No starczy...gadajmy dalej haha :):)

A o czym teraz masz jakiś pomysł :))))

użytkownik usunięty
kewin948

Narazie nie, jak ty masz to dawaj :)

Ok jakie jeszcze lubisz filmy albo aktorki :)

użytkownik usunięty
kewin948

Aktorki, to np.
Piper Perabo, Claire Forlani, Carmen Electra, Sharon Stone, Charlize Theron,Milla Jovovich, Kate Beckinsale itp...
A filmy to wszystkie z JCVD...a ty ?

O , Milla Jovovich jest super piękna chciał bym znaleść się z nią na błękitnej lagunie :)

użytkownik usunięty
kewin948

Hahahhahaah - żebyś wiedział, ale jak świetnie gra w Resident Evil - co ? oglądałeś ?

Ale tu jest już inna a na błękitnej lagunie była taka młodziutka i trochę głupią grała ale nadal jest bardzo piękna co nie.....

użytkownik usunięty
kewin948

Pewnie - teraz jest już fajniejsza i piękniejsza :)
No a ty jakie jeszcze lubisz ?? :)

Salma Hayek,Alyssa Millano,Shannen Doherty,Holly Marie Combs,Courtney Cox,Gabrielle Fitzpatrick jeszcze tak o koło 300 znam wymieniać dalej :)

użytkownik usunięty
kewin948

Same ładne aktoreczki...napisz dalej ....:)

Żona walkera ze Strażnika Teksasu-Sheere J.Wilson,Nia Peeples,Ali Larter,Kate Beckinsale,Jaimie Pressly,Jaimie Alexander,Janine Turner,Jennifer Lopez,Kelly Hu,Marisol Nichols,.....

użytkownik usunięty
kewin948

Super...spadam już... napisałem wiadomość :)

OK :)

użytkownik usunięty
kewin948

No, a twój ulubiony aktor :)

dla mnie w pierwszej czołówce jest :

Jean - Claude van Damme
Jared Leto, Vin Diesel, Alan Rickman, Mel Gibson, Bruce Willis, Michael Dudikoff, David Haselhoff, Steven Segal, Michael L. Jackson....

U mnie na pierwszym miejscu jest.
Jean-Claute Van Damme,Chuck Norris,Steven Seagal,Jet LI,Jackie Chan,Bruce Lee,Judson Mills,Clarence Gilyard,David Haselhoff , Vin Diesel,Jason Statham,Mark Dacascos,Hulk Hogan,The Rock,Cam Gigandet,Sean Faris,Djimon Hounsou,Jason Scott Lee,David Carradine,Bolo Young,Christopher Lambert,David Belle,Cyril Raffaelli,Dylan Neal,Eddie Ciprian,Sylwester Stallone,Arnold Schwarzenegger,Sasha Mitchell,Paco Christian Prieto,Ryan Bollman,Richard Coca,Julian MCmahon,Brian Krause,Kurt MCkinney,Geoffrey Lewis,Noble Willingham,Phillip Rhee,Eric Roberts,Dolph Lundgren,Noriyuki Pat Morita,Ralph Macchio,John Malkovich,Josh Lucas,Colm Maeney,Danny Trejo...........

użytkownik usunięty
kewin948

łoł...dużo, ja też paru mam, ale wszystkich nie wypisywałem :)

Ja mam też dużo ale więcej nie chciało mi się pisać :)

użytkownik usunięty
kewin948

No to tak jak ja...jest ich dożo, a nawet nie mam ich w swoim profilu - hahaha....jakoś nie mam czasu :)

Ja też :)

użytkownik usunięty
kewin948

No ale w końcu trzeba to zrobić bo, się nigdy nie doczekam :)

No przydało by się zrobić w końcu :)

użytkownik usunięty
kewin948

Ostatnio widziałem w Tv wywiad z JCVD, i jego pokaz przed aparatami na czerwonym dywanie...profesjonalnie to zrobił i dał zajebisty wywiad :)

Mówił że w planach ma kilka filmów do zagrania, i kocha swoich fanów - my też !!!

Ja mu czasami pisze komentarz do jego zdjęć na jego profilu na Facebooku,często widzę tam filmiki wrzucane przez Jeana-Claute i je oglądam tylko szkoda że słabo znam angielski :)

użytkownik usunięty
kewin948

Kurczę ja też...słabo znam anglika :)
tak to bym niezły epilog walną na jego profilu :)

Ja używam tłumacza i szkole się w angielskim :)

użytkownik usunięty
kewin948

No to tak jak ja....zawsze to lepiej się czegoś nauczyć :):):)

Warto się uczyć angielskiego wszędzie się z nim dogadasz :)

użytkownik usunięty
kewin948

Czy to ktoś przyjedzie, albo pojedziesz za granice...masz racje, na szkołę nie ma na co liczyć, bo to same podstawy, i wogóle mało anglika :)