Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Znakomity, doskonały, wręcz idealny aktor. Dałbym mu 10/10, jednak ze względu na to, że tłukł swoje wszystkie żony mogę mu wystawić najwyżej 2/10. Przykro mi. Pozdrawiam!

Dzidziuch108

"Pewien mądry niedożczyk powiedział mi, że prawdziwy mężczyzna nigdy nie bije kobiet. Może ją pchnąć jeśli trzeba, ale nie wolno uderzyć. Tak mnie wychowano" (The Expendables)

yafinee

Dokładnie. Z tego, co mi wiadomo, młócenie żon nie należy do zakresu obowiązków "Superbohatera"...

Dzidziuch108

A skąd Ty masz takie informacje? Jedyne problemy van Damme'a to kokaina w 95 i 96 roku (potrafił na nią wydać 10 tys. dolarów tygodniowo) i zaburzenia dwubiegunowe (ang. bipolar disorder), czyli zakłócenie nastroju cechujące się naprzemiennymi okresami manii i depresji. Zarówno w jednym i drugim przypadku przeszedł pomyślną terapię.
Jeśli chodzi o Seagala, to miał sprawę sądową z zarzutu o napastowanie, seksualny mobbing, łamanie umów pracowniczych (oczywiście chodziło o zatrudniane kobiety) itp. Jego agresja względem partnerek jest powszechnie znana - mówiła o tym każda kobieta, z którą się spotykał. I jeśli ktoś kogoś zdradzał, to on swoje żony. Przykład? Choćby aktorka Kelly LeBrock, którą nie dość, że bił, to jeszcze zdradził z nianią ich córki, nijaką Arissą Wolf (palant się nawet nie zabezpieczył, bo Wolf urodziła mu dziecko). Przez te zarzuty, decyzją szeryfa została również wstrzymana emisja jego show "Steven Seagal: Lawman".

Dzidziuch108

to że w filmach to gentleman to nie znaczy że w rzeczywistości też taki jest :a po pierwsze nie bił tylko wyładowywał negatywne emocje na zonach

Dzidziuch108

A co to ma do jego umiejętności aktorskich? Żeby oceniać jego cechy charakteru to wejdź sobie na jakiś jego funpage. Tu się ocenia filmy i warsztat aktorski.

użytkownik usunięty
twim

DOKŁADNIE ! - to ma się nijak do życia prywatnego.