bardzo go lubię nie widziałem jeszcze aktora żeby grał tak dobrze podwójne role . w filmach zawsze świętnie walczy sztukami walki takimi jak Taekwondo , Karate i Boks tajski . Należy do pokolenia aktorów arnolda schwarzeneggera , sylvestera stallone cz stevena seagala
No przydała by się lista :)
Ale dawaj na moim temacie no wiesz Wspaniały aktor nr. 1.....
Co do Priscilli, na pewno się zgodzi :)
To ja się przekonam oglądając filmy najnowsze, na razie oglądam te z jego młodości ;) Ale jestem pewna, że trzyma formę ;p
Jak się już trochę postarzał, filmy nie straciły na wartości z lat poprzednich...jest coraz ciekawiej i tak samo - efektywniej :):):)
Jak zobaczę wszystkie zwiastuny nowych filmów,to nie będę mogła wybrać jednego haha ;) Jednak najpierw obejrzę wszystkie filmy z jego młodości, bo można sobie popatrzeć oprócz świetnych walk na młodego przystojniaka ;p
Teraz też jest przystojniakiem i filmy nic a nic się nie zmieniły są takie jak był młody nic się nie zmieniło :):):)
Ale kto w wieku 50 lat tak znakomicie wygląda, niezle się trzyma i jeszcze urodę ma i będzie miał :):):)
To wiem przecież ;p Zaakceptowałam Cię do znajomych, dopiero teraz zauważyłam, że mi wysłałeś haha ;)
U mnie nr 1 to Jared Leto (aktor, wokalista i gitarzysta itd.) niezmiennie od kilku lat ;p Reszta aktorów ulubionych na miejscu nr 2 ;p