Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

jak kots moze go luubic :(( nie nie nie i jeszcze raz nie! tylko cialo (ktore jest beznadziejne) i pusta głowa... sora, ale naprawde na takiego wyglada... :(((

Donka

skąd się człowieku urwałeś ? nie od dziś wiadomo że ludzi nie ocenia się po wyglądzie...chociaz ty pewnie myślisz ze kazdy kto zajmuje się sztukami walki to półgłówek co? pozdro

jambyo

(lol) nie chcialam nikogo urazic... jak widac to zrobilam, i bardzo przepraszam, po prostu nie znosze tego typa i koniec, to ze gra TYLKO i wylacznie w tego typu walki cos daje do myslenia nie?:) i pozdrawiam rowniez :)

Donka

van damme - zrobił pare naprawde popisowych filmów walki, które niejednego zainspirowały do uprawiania tej Sztuki i chwała mu za to....a to że nie jest Robertem de Niro albo Jackiem Nicholsonem ...nie uwłacza mu nic w tym co robi bo robi to co umie najlepiej - szkoda tylko ze się starzeje i gra w coraz słabszych produkcjach...dla mnie pozostanie sympatycznym mięsniakiem z Brukseli i tyle na ten temat
zdrówka

jambyo

Nie wiem jak można porównywać Van Damma do tych aktorów, ale dobra. Jean Claude nie jest wcale taki stary jak myślisz w tym roku będzie miał 45 lat a to jest średni wiek, np. Chuck Norris będzie teraz miał 66lat i co starzeje sie? ja tego nie widze. Jest takim świetnym sportowcem, że nie jednego młodego przeskoczy. Sport to zdrowie :)

Donka

Co mam powiedziec nie wszyscy co walczą muszą być półgłówkami, a Van Dame na pewno nie jest !

jambyo

Urwałem się z choinki a ty pewnie z kosmosu? Czy ja oceniam jego po wyglądzie? Mnie interesuje jego sposób walki a w jego wykonaniu jest super od razu po Jackie Chanie. I wkońcu nie wszyscy co zajmują się walkami muszą być półgłówkami, dlaczego sądzisz, że ja myśle, że to półgłówek chyba rzeczywiście jesteś ufokiem, albo zle mnie rozumiesz.

jambyo

nie wiem, czy jest półgłówkiem czy nie, nikt nie może tego na sucho ocenić, a zwłaszcza nie po wyglądzie... to uwłacza godności człowieka :/ osobiście uważam, że walczyć umie, ale nie podziwiam go jako aktora... nie podoba mi się, w jaki sposób gra i że w każdym filmie jest identyczny... bo chyba się ze mną zgodzicie, że jest PRZYNAJMNIEJ podobny?

Donka

Witam słuchaj Dona mnie jego mięśnie nie interesują czy też wygląd.
Przecierz jest dużo takich aktorów jak on chociażby Jackie Chan, Jet Li.
Mnie interesują sporty walki a w ich wykonaniu są najlepsze.
I zresztą jaka pusta głowa?... Dużo jest aktorów jak sądzisz, ze mają puste głowy dlaczego tylko Van dame ma być pusty a Stalone a Segal to co oni mają też puste głowy? Zresztą po co kogoś krytykujesz to ma być argument, że ma pusty łeb?i tyle?po co oglądasz jego filmy? Jeżeli ciebie nie interesuje!

shiroo

w tym sęk ze nie ogladam... i nawet dobrze, i koncze ten temat.. bo jak widac NIE WOLNO SIE WYPOWIADAC! sadzac po tym co napisales/as... w tych tematach mozna TYLKO PODZIWIAC dane osoby, wiec dowidzenia.
ps. i prosze sie nie stresowac zanadto... bo to szkodzi zdrowiu, pozdrawiam

Donka

Odpieprz się od Van Damma jak ci nie pasuje , i to samo do wszystkich tutaj jak komuś się nie podoba to znaczy że jesteście burakami i na niczym się nie znacie ..............................

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hahaha! ale sie usmalam.. powiedz prosze.. gdzie cie tego nauczyli?? pod mostem? czy w twojej szkolce, gdzie na pewno jest najnizszy poziom w calej polsce, jak widac jestes szalenie apodyktyczny, i nie lubię rozmawiac z osobami, ktore nie przyjmuja do wiadomosci innego zdania, jak widac, to dla ciebie za trudne, wiec nie bede mowic do jakiegos niedorozwoja,a texty o mojej matce... szkoda slow dla takiego imbecyla jakim ty jestes

Donka

Czesc Dona nierozumiem co ty mi tutaj piszesz.
Słuchaj dostałem tą samą wiadomość co ty i tez takie same wyrazy,
nie wiem jak mogłas pomysleć, że ja bym do ciebie coś takiego przysłał :( przecierz do mnie przyslali to samo!

shiroo

nie myslalam ze to ty, jest to jakis gluuupi anonim, ktorego nie chce znac :( bo obraza moja matke, ale w sumie wiesz... rozne przypadki chodza po ludziach, wiec jakis schizofrenik mogl pomylic portale... pozdrawiam, i naprawde nie myslalam ze to ty :)

Donka

WSZEM I WOBEC CHCIALAM POWIEDZIEC ZE POCHOPNIE NAPISALAM ZE JEAN-CLAUDE VAN DAMME MA PUSTĄ GŁOWĘ, PRZEPRASZAM, ŻE TAK NAPISALAM, NIE BEDE SIE WIECEJ POWTARZAC, BO I TAK JUZ TO ROBIE, WIEC ZEBY NIE BYLO: COFAM TO CO NAPISALAM WCZEŚNIEJ I NIE CHCIALABYM ZEBY KTOKOLWIEK GDZIEKOLWIEK NA COS BLUZNIL NA FILMWEBIE, BO TO POŻADNA STRONKA, I NIE CHCE ZEBY PRZEZ KILKA TYPKOW ZACZELA BYC UWAZANA ZA NIEPOŻĄDNĄ, POZDRAWIAM.

użytkownik usunięty
Donka

cofnij te beznadziejne słowa na samym początku ja lubie zajebisćie Jean-Claude Van Damme a ty jesli nie lubiusz to zachowaj to dla siebie a nie opisut takie brednie nie ogladałaś tonie pisz takie pierdoły

użytkownik usunięty
Donka

zmien ten opis na samym początku powiem ci cos najpierw sie zastanów co piszesz a dopiero pużniej to pisz ja lubie zajebiscie Jean-Claude Van Damme a ty nie ogladałas to niepisz takich pierdół

użytkownik usunięty
Donka

zmien ten opis na samym początku powiem ci cos najpierw sie zastanów co piszesz a dopiero pużniej to pisz ja lubie zajebiscie Jean-Claude Van Damme a ty nie ogladałas to niepisz takich pierdół nic niewiesz na temat sztuki walki więc sie nie oddzywaj i zachowaj te pierdoły co napisałaś ????????????

co ty fanzolisz gosciu cos ci sie pokrecilo ja lubie van damma a jestem facetem jak nie widzisz kto pisze to zaluz okulary sobie

shiroo

ludzie, temat zamkniety :D:D:D ale zlewke mam z tego teraz :))) ale spox, ja juz swoje zrobilam, i nie chce wiecej mieszac :D

użytkownik usunięty
shiroo

Jean-Claude Van Damme jest zajebisty i koniec tematu ma spoko filmy ja go zajebiście lubie
pozdro

A ja go nie lubię... I popieram autorkę tego tematu :)

Pozdraviam :)

Ghetto

hejaaa :D nareszcie jakas osoba sie znalazla ktora ma moje zdanie :) pozdrawiaam :)))

użytkownik usunięty
Ghetto

nie ogladałes to niepisz takie głupoty ja go lubie jak ty go nie lubisz to masz problem zachowaj temat dla siebie

sorryy, ale fora są po to zeby mozna bylo sie wypowowiadać :| jak ty tego nie pojmujesz, to sam masz problem. ;/

Donka

Weź idź lepiej się wypowiadać gdzie indziej, jak Ci tak bardzo na tym zależy. Tutaj nie ma miejsca dla Ciebie Dona.

użytkownik usunięty
Donka

Donka nie przejmuj się
Przykro czytać niektóre odpowiedzi na Twój wpis, ale to żle swiadczy tylko o ich autorach
Co do Van Damma to ja go raczej lubię. Przyzwyczailem się do niego
A na chamstwo nie zwracaj uwagi

użytkownik usunięty
Donka

np. ja go lubię i wcale nie ma pustej głowy jak ty to mówisz bo ty napewno byś nie zrobiłą tego NAJSZYBSZEGO PÓŁOBROTU jaki on umie zrobić bez żadnych problemów.

Donka

masz całkowita racje bbbbbbbbbbbbllllllllllllllllll lllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee

Donka

eh Ty tempa dziecinko, Tobie sie pewnie podobaja jakies dresy albo chuderlaki spod blokow, tragedia..

użytkownik usunięty
ambershine

Hahahhahaha - RACJA !!!! ambershine, to pewnie to :)

ambershine

Dobrze jej powiedziałeś ambershine :)

kewin948

no jestem kobieta i nie lubie chuderlakow i dresow :P

użytkownik usunięty
ambershine

To tak jak my z Kewinem - takich to tylko w papę bić :)

A jak pewnie :)

dokladnie :P
dziwie sie ze komus sie jeszcze tacy podobaja

Donka

Ale jaja :) 6 lat temu napisałam coś i nadal ktoś na mój post odpisuje. Najchętniej bym go usunęła, ale jak? ;) Proszę się już nie burzyć... jest taka możliwość? ;-) Bo już od kilku lat mam gdzieś tego Van Damme'a a ludzie piszą jakieś bzdurne rzeczy, bluźnią, denerwują się. A po co?
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Właśnie jak morzesz tak mówić o takim aktorze jak Van Damme ,chyba że jesteś głupia i zamiast mózgu masz siano :)

użytkownik usunięty

Leon mam dwie piosenki jak piosenkarz śpiewa o Van Dammie po francusku chyba i jeszcze mam inną jak jeden chłopak śpiewa Hip Hop o Van Dammie i Chuck Norissie w jednej piosence śpiewa o nich,zajebiste są podać ci tytuły :)

użytkownik usunięty
kewin948

Oooo !!! - to super :)
pewnie jak możesz to mi podaj :):):)