czy on walczy az tak dobrze? nie potrafi robic unikow i blokow jak steven seagal, wiec zawsze dostaje mocne baty, ale za to jest twardy i jak idzie na wymiane to nikt nie ma szans
stosuje bardzo sprytna taktyke - pozwala przeciwnikowi sie zmeczyc okladaniem go po ryju i kopaniem po brzuchu, a potem kiedy przeciwnik juz mocno sapie sam przechodzi do ataku - kilka kopniakow z wyskoku i po sprawie
Zgadzam się z tobą święta racja,a najlepsze to są te jego pół obroty z wyskoku i uderzenia po prostu jest super i tyle.
ja również popieram kolegów :)
pół obroty z wyskoku i uderzenia po prostu super !!!
A baty dostaje w filmach, by po prostu nie było sztucznej walki, i ściemy, ze tylko JCVD jest nie do uderzenia,
ale to szczegół, bo jego styl walki, i to jak się z nimi obchodzi, i to jak odbiera uniki, i nawet to jak dostaje by nie bolało,
to mistrzostwo świata :)
Ale według mnie tylko w filmach udaje że obrywa gdyby miałby się z nimi naprawdę bić,to na pewno by się tak nie dał :)
Żartujesz do walki by nie doszło, albo napastnik by uciekał w popłochu, albo by poprosił o autograf :)
Ja też ale powiecmy sobie szczerze po co miałbym znowu tu przylatywać no chyba że ktoś by go tu zaprosił:)
Pewnie...i za to go uwielbiamy...nawet jakby był podły (A NIE JEST !), to i tak ludzie by go kochali :)
Takim sławnym być to każdy by chciał żaden polski aktor taki nie jest co ja gadam a nawet amerykański :)
Sława jest, ale nie cieszą się AŻŻŻŻ taką popularnością jak JCVD...
Zrób ankietę na ulicy....
Znasz JCVD - pewnie to ZAJ**** Aktor.....
Znasz Jackie Chan - pewnie ale to taki sobie aktor...
pewnie tak co drugi człowiek tak powie....na świecie jak i w Polsce :)
Zajebisty ma uśmiech.......uwielbiam też jego wyraz twarzy jak się wkurza....bezcennie wspaniały :):):)
Co nie święta prawda fajnie wygląda jak się wkurza i jak się uśmiecha chyba najprzystojniejszy aktor w Europie i według mnie w USA i na świecie.
Na całej Ziemi.....JCVD jest zajebistym aktorem o wspaniałych zdolnościach i zaletach :)
Jedna ładniejsza, od drugiej...no ale ja bym jednak żadnej nie wybrał, bo mam dziewczynę...no jeżeli ona by tam była...to....
no na pewno, i to w filmie - Taakie branie, jak nic potem.
Później laski by miał brudne myśli jakby nas widziały :)
Ale tak na filmie no trochę wstyd,puzniej ogląda cię twoja żona i widzi jak się w filmie kochasz z inną,to tylko film ale ja bym się chyba wstydził tak a ty :)
No tez bym się wstydził...to oczywiste, nie dziwię się, ale reżyser na to zezwala każe to robić, to co trzeba :)
to tylko film, na pewno coś tam zmieniają...mi by było z tym źle :)