Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

http://www.filmweb.pl/film/Universal+Soldier+The+New+Dimension-2012-569347/discu ssion/zdj%C4%99cia+z+planu,1663238

herkules5_56

No, ja na Uniwersalnego Żołnierza 4 czekam na razie najbardziej z tego co Van Damme ma w planach.
Van Damme i Lundgren razem to świetny zespół.

Oczywiście nie wliczam w to "Niezniszczalnych 2" bo Van Damme ma zagrać.

cyborg.vandamme

Połączyć ich wszystkich razem , czyli Van Damme dodać jeszcze do Niezniszczalnych to normalnie masakra , najwięksi aktorzy kina akcji i największe jaja w Hollywood :)

użytkownik usunięty
kewin948

Hehehe !!! masz rację kewin -co to się będzie działo :)
Siekanina jak nic, będzie jaja wciągać na maxa....filmy zapowiadają się świetne, teraz tylko czekać i się niecierpliwić.

najwięksi aktorzy kina akcji i największe jaja w Hollywood :) - lepiej bym nie napisał :):):)

Oni twarzą świetny zespół i do tego w różnym wieku,najmłodszy to chyba Statham jest a najstarszy to Norris jak zagra w tej drugiej części :)

użytkownik usunięty
kewin948

No, masz racje :)
Statham, nie taki młody, a JCVD będzie w tej cześć, choć nie wiedziałem, jestem szczęśliwy :):)

Statham jeszcze młodziak ile on ma, jest jakoś przed 40-stką, i trzeba przyznać że gościu też ma urodę i wygląd.
I również świetne ma filmy no może nie wszystkie mi się z nim podobały ale większość tak :)

użytkownik usunięty
kewin948

No fakt, też się nieźle trzyma, ale o 40 bym go nie posądził, może jakieś 34 -35 lat.....
Z nim tez są zaj****** filmy, najbardziej to z tych sensacyjnych, lubie,
no ale JCVD, to już inna historia :}

Statham zajebisty aktor ale różni się z Van Damme, bo Jean-Claute w filmach grywa częściej spokojnych ludzi a Statham rozrabia,przeklina, i świruje jak np.film "Adrenalina" ale trzeba przyznać że był zajebisty w tym filmie i również się świetnie go ogląda jest na drugiej półce po Van Dammie :)

użytkownik usunięty
kewin948

No, fakt..co do rozrabiania to fakt :)
JCVD, czasem gra cholernego twardziela, i daję takiego kopa w adrenalinę że trzeba mieć butlę wody bo zasycha w gębie :)
co do Stathama, to faktycznie rozrabia, ale i jest w nim twardziel.
JCVD jest na samym czubku...a później Statham i inni niżej :)

Ale teraz przez parę lat Statham będzie rządził bo on kręci teraz zajebiste i trudne filmy pełne akcji i pościgów :) Ale jest nr 2 i nie będzie nigdy nr 1 :)

użytkownik usunięty
kewin948

No...Statham, teraz ma czy się popisać :):):)
Ale to co piszesz że Statham nie będzie nr. 1 to fakt.........tylko jeden może być na 1 miejscu.
JCVD oczywiście :)

Co będzie za 30 lat, Van Damme będzie nr 1 i przejdzie do historii jak Bruce Lee :)

użytkownik usunięty
kewin948

Na 100 %, i jego filmy będą rządziły, do końca...:)
Ale on zostanie legenda znacznie dłużej :)

Legenda z niego będzie jak z nikogo innego,czytałem ciekawostki w gazecie i pisało że w roku 1978.r. wygrał w wadze średniej w karate pojedynek dzięki słynnemu kopnięciu z wyskoku z obrotem o 360 stopni , normalnie masakra mieć takie kopnięcie :)

użytkownik usunięty
kewin948

Kurdę....potęga w jednej taktyce walki, to miazga :):):)
Nadal jest mistrzem :)

I mistrzem w pół obrotach takich wysokich i efektywnych nie u mi sam Chuck Norris :)

użytkownik usunięty
kewin948

Chuck Norris, też ma swoja taktykę, ale nie taką jak JCVD...on to robi najlepiej.
Chuck jest ciężki, a jak Jean się podnosi do półobrotu to wygląda jak wirujący bączek :):)

No właśnie a niby Van Damme ma tylko 173 cm wzrostu czy coś takiego, a tak potrafi kopnąć :)

użytkownik usunięty
kewin948

I jak fruwa przy tym skoku :) - 173 cm....o niczym nie świadczy :)
Ja mam 167 cm :)

Oczywiście że wzrost o niczym nie świadczy możesz być niski a pokonasz większego jak np.Jet Li taki mały a jak zasuwa :) zajebiście on walczy :)

użytkownik usunięty
kewin948

No, on to fika, ale w niektórych filmach był robiony komputerowo, bo w "TYLKO JEDEN" skoczył na 30 m, a to jest raczej niemożliwe :)

Tam były efekty specjalne i on też je miał , szybkość którą tam pokazywał to może i podobną ma ale jak np. te skoki jak mówisz to niemożliwe :)

użytkownik usunięty
kewin948

No w efektach specjalnych to on sam bez nadzoru grafiki robił, no ale o skoku o którym mówię to już trzeba było jakoś bezpieczniej :)
Pamiętasz jakiś film w którym JCVD, musiał był komputerowo dostosowany do akcji....

Nie jego wszystkie filmy są prawdziwe i żadnych efektów nie widziałem, no chyba że do kogoś strzela i go naprawdę nie zabija to wtedy afekt specjalny jest ale on świetnie bez tego sobie radzi i nie potrzebuje nic komputerowego :)

użytkownik usunięty
kewin948

No, oczywiście :)
Przecież to w 1000 % profesjonalista w każdym calu,
znając jego naturę raczej bym nie powiedział o tym że potrzebowałby nakładu komputerowego, albo asysty przy skoku czy manewru...wszystko robi sam, bo to jest JACKAS
i wszystko wykonuje raz a dobrze, raz a profesjonalnie :)

I ma najlepsze kopnięcie z pół obroty o 360 stopni znasz innego aktora który taki u mi :)

użytkownik usunięty
kewin948

Nigdy...nie widziałem takiej taktyki walki i stylu...to najbardziej zajebista taktyka walki, i nikt jej nie pobije :)

No zajebisty ma ten styl inny niż Norris albo Seagal :)

użytkownik usunięty
kewin948

Norris albo Segal, mogli by się od niego uczyć,
jeszcze aż tak nie są sprawni jak CVD, są ciężcy, i do wykonania wyskoku o 360...musieli by tak trenować jak JCVD.

Tylko Van tak u mi , ale Seagal też zna karate :)

użytkownik usunięty
kewin948

Segal zna inne taktyki, a JCVD, nie do podrobienia :):)):

Seagal zna ,aikido,karate,judo,kendo :)

użytkownik usunięty
kewin948

No wiem, ale JCVD...ma swoje taktyki, nie znane z walk tradycyjnych :)

Takich jak on nie ma nikt :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

NIKT !!!

Powinien uczuć tego co u mi fajnie by było :)

użytkownik usunięty
kewin948

No powinien...kurde, bo to się nie marnuje.
Słuchaj, przed TV można się uczyć taktyk - hehe :)

Heh no można można :)

użytkownik usunięty
kewin948

I jak to wychodzi......marnie...potłuczone wazony i lampy :)

Hehe :) trzeba uważac żeby nie były

użytkownik usunięty
kewin948

jak się ćwiczy, to i później mamusia zadowolona będzie :)

:) ja próbowałem zrobić szpagat na krzesełkach ale cięzko łatwiej wychodzi na dywanie :)

kewin948

hmm no no a ja chciałabym się nauczyć sztuki walki ..różne, najlepiej żeby trenerem był JCVD ;p

Priscilla22

A ile masz lat priscilla :)

kewin948

Wystarczająco dużo hah ;p To byłyby świetne treningi z samym mistrzem ;p

Priscilla22

Też bym chciał mieć trening z kimś takim jak Van Damme sama przyjemność :):):)

kewin948

O i to jaka przyjemność przyłożyłabym się do treningów haha;p

Priscilla22

Heh ja też :)

użytkownik usunięty
kewin948

No i ja :)

użytkownik usunięty
Priscilla22

Nie zrezygnowałbym nawet jakby dawał wycisk :)