jestem hetero ale Jennifer tak strasznie mi się podoba że szok;) naprawdę piękna kobieta
Mam to samo, jestem dziewczyną ale ja ja poprostu uwielbiam zeby nie powiedzieć kocham :) cudowna jest i tyle - czytalam gdzies ze jest niezwykle skromną osobą w porównaniu z tymi pseudo gwiazdeczkami z hollywood .....
Co ty!? Jennifer zawsze wygląda zniewalająco. Już w "Phenomenie", gdy była jeszcze nastolatką zachwycała urodą.
Może dlatego, że w przytoczonym przez Ciebie obrazie Jennifer grała narkomankę? W każdym razie osobiście uważam, że wyjątkowo urodziwa z niej kobieta i chyba większość przedstawicieli płci męskiej się ze mną zgodzi:)?
W sumie mozliwe ze to przez ta role. Nie byla tam umalowana, a jak robila sobie jakas tapete to zeby wygladac jak prostytutka, moze dlatego uwazam ze nie wygladala ladnie. A jaki inny film z nia polecacie? :)
Polecam takie filmy z udziałem tej aktorki jak: "Phenomena", "Labirynt", "Pollock" i "Piękny umysł".
Zobaczysz tez sie zakochasz.hehe Ma cos w sobie! 1 miejsce "Piekny umysl", jeszcze polecam "Dom z piasku i mgly" oraz "Małe dzieci" gdzie jest przez chwile, ale film w miare.
Ja hetero nie jestem, ale też mi się bardzo podoba :) Piękna kobieta o cudownych oczach i fantastyczna aktorka.
naprawdę ona, według mnie, jako jedna z niewielu aktorek 'ma coś w sobie', bardzo przyjemnie ogląda się ją na dużym ekranie. i jest naprawdę ładna.