Jennifer ConnellyI

Jennifer Lynn Connelly

8,1
40 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Connelly

jestem hetero ale Jennifer tak strasznie mi się podoba że szok;) naprawdę piękna kobieta

ana_lucia_cortez

Nie tylko Tobie się ona podoba. Już jako nastolatka ("Phenomena") zapowiadała się dobrze:)

dziwolag

Mam to samo, jestem dziewczyną ale ja ja poprostu uwielbiam zeby nie powiedzieć kocham :) cudowna jest i tyle - czytalam gdzies ze jest niezwykle skromną osobą w porównaniu z tymi pseudo gwiazdeczkami z hollywood .....

Priscilla_

widać że fajna z niej babka ;)

ana_lucia_cortez

Oglądałam "Requiem dla snu" z jej udziałem i jak dla mnie to pasztet ;]

ana_lucia_cortez

W Requiem nie wygladala zbyt pieknie...

claudie182

Co ty!? Jennifer zawsze wygląda zniewalająco. Już w "Phenomenie", gdy była jeszcze nastolatką zachwycała urodą.

ana_lucia_cortez

Moze po prostu mam inny gust, ale w tym filmie naprawde nie zauwazylam jej zniewalajacej urody.

claudie182

Może dlatego, że w przytoczonym przez Ciebie obrazie Jennifer grała narkomankę? W każdym razie osobiście uważam, że wyjątkowo urodziwa z niej kobieta i chyba większość przedstawicieli płci męskiej się ze mną zgodzi:)?

ana_lucia_cortez

W sumie mozliwe ze to przez ta role. Nie byla tam umalowana, a jak robila sobie jakas tapete to zeby wygladac jak prostytutka, moze dlatego uwazam ze nie wygladala ladnie. A jaki inny film z nia polecacie? :)

claudie182

Polecam takie filmy z udziałem tej aktorki jak: "Phenomena", "Labirynt", "Pollock" i "Piękny umysł".

pacyfista4

Piękny umysł, zajebisty film:) oglądałem z nią chyba jeszcze Requiem dla snu

claudie182

Zobaczysz tez sie zakochasz.hehe Ma cos w sobie! 1 miejsce "Piekny umysl", jeszcze polecam "Dom z piasku i mgly" oraz "Małe dzieci" gdzie jest przez chwile, ale film w miare.

ana_lucia_cortez

poprzednie zdjęcie było ładniejsze ;)

ana_lucia_cortez

nova popatrz w lustro to zobaczysz prawdziwego paszteta ;>

ana_lucia_cortez

Ja hetero nie jestem, ale też mi się bardzo podoba :) Piękna kobieta o cudownych oczach i fantastyczna aktorka.

ana_lucia_cortez

naprawdę ona, według mnie, jako jedna z niewielu aktorek 'ma coś w sobie', bardzo przyjemnie ogląda się ją na dużym ekranie. i jest naprawdę ładna.

Megi676

dokładnie ;)

ana_lucia_cortez

Connelly jest zjawiskowa. z przyjemnoscia siegne po filmy, ktore ktos wyzej
polecal.