Jennifer ConnellyI

Jennifer Lynn Connelly

8,1
40 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Connelly

Pierwsza aktorka która zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Druga moja ulubiona, zaraz po Jodie Foster. Filmy z Jennifer od razu nabierają blasku. Nawet kiepski film jak "Dark Water: Fatum" nieprzeszkodzil jej zagrać bardzo dobrą role. Oprócz tego że potrafi świetnie grać to posiada takze niezwykla urodę. Zwróciłem na nią uwagę po filmach: "Piękny Umysł" i "Requiem dla snu". W obu pokazała klase i mam nadzieje że niedługo zobaczymy kolejne filmy z jej udziałem. Co tu dużo pisać genialna aktorka, czego dowodem moze byc zasłużona statuetka Akademii.
P.S. posiada najpiękniejsze oczy na świecie:D

kAMSON

Podpisuję się pod Twoim postem.

Pozdrawiam :)

kAMSON

mi sie ona osobiscie nie podoba tak bardzo[szczegolnie jesli chodzi o wyglad]...ale przyznaje ze w Requiem dla snu byla po prostu swietna:) zreszta caly film genialny...ale w jednej z koncowych scen[jak (po wiadomo czym w tym klubie z inna dziewczyna)lezy juz w domu ubrana w futro i jest taka dumna z siebie ze zdobyla pieniadze na kolejna dawke dragów byla tak przekonujaca ze zaczelam niekontrolowanie płakać...czulam sie jakbym siedziala przy niej] i za to wielkie brawa dla niej:)
PS. Ale w oczach to ona ma faktycznie cos niezwykłego:))