wiem, że pytanie jest tak retoryczne, ze bardziej już chyba się nie da, ale nie mogłam sie oprzeć. any suggestions? jeju, jak patrzyłam to figurują tam aktorki grające w trzech filmach na krzyż albo taka dakota fanning, albo brittany murphy. a co z jennfer?
Bo top 100 liczy się z liczby głosów a nie ze średniej oceny. Widocznie nie jest tak wyrazista, albo nie gra łatwych ról i tzw "większość widzów" nie zauważa jej...
O widać że przez te parę miesięcy sporo się zmieniło, na lepsze, bo jest już na 72, ale to i tak zdecydowanie za nisko. Moim zdaniem to jedna z najwybitniejszych aktorek współczesnego kina, tylko niestety od 2007 nie zagrała w żadnej ciekawej produkcji, mam nadzieję że jeszcze o niej usłyszymy, ma ponoć znów zagrać u Aronofsky'ego. Smutne jest to że wyżej w rankingu są na przykład takie beztalencia jak Jessica Alba...
Alba nie jeszcze takim beztalenciem nie przesadzaj w kilku filmach (Maczeta) zagrała wybornie zastanawia mnie czemu to coś Sarah Shahi jest na 22 miejscu ?
Masz trochę racji, Alba nie jest aż taka beznadziejna jak np: Megan Fox. Dostała ode mnie 3 podczas gdy Megan zasłużone 1. Nie, w sumie to niezasłużone, bo zasługuje na jeden z wykrzyknikiem, ale nie ma takiej opcji na Filmwebie:) A co do Sary Shahi to nie mam pojęcia kto to jest, spojrzałem na rozpiskę i grała same drugoplanowe role w jakiś podrzędnych filmach. Okazało się że widziałem ją ostatnio ze "Stalowym" w jakimś chłamie, ale nie jestem w stanie ocenić jej gry aktorskiej, bo oglądałem to "dzieło" na przewijaniu. To musi być aktorka z jakiegoś "kultowego" serialu.