Jennifer ConnellyI

Jennifer Lynn Connelly

8,1
40 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Connelly
Panna_Debra

Zdecydowanie, bez zastanowienia Jennifer!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Panna_Debra

Nie ma co jej nawet porównywać do tej sztucznej i kompletnie nieprofesjonalnej Alby, która się nawet wstydzi pokazać półnago w filmach!
Jennifer nie dość, że jest piękna i bardzo kobieca, to nie boi się wyzwań; najlepszy przykład - scena "ass to ass" w Requiem.

tylko Jennifer!! :)

Zgadzam się, Jennifer jest aktorką, a Alba udaje tylko, że umie grać bądź też nie dostała takiej roli w której mogłaby się wykazać.. Więc po rolach Jennifer mogę stwierdzić, że jest ona bardziej kobieca i też oczywiście po wyglądzie.

Hm a tak na marginesie...czy one używały prawdziwego wibratora czy jakoś to zrobili by tak wyglądało?

użytkownik usunięty
Panna_Debra

Jenifej Panno Debro, Jenifej. Tfu Alba, tfu ;p

Panna_Debra

Ja mam lepsze porównanie
Jennifer Connelly vs Megan Fox tu oczywiście wygrywa Jennifer, Gra aktorska Megan jest na bardzo słabym poziomie.
Megan Fox vs Jessica Alba tu obstawiam na Jessice gra zdecydowanie lepiej niż Megan. Megan gra dopiero sztucznie. lepiej by zrobiła gdyby została modelką.

Panna_Debra

widze ze wszyscy porownuja tu gre aktorska a nie kobiecosc, jak dla mnie nie ma chyba bardziej kobiecej dziewczyny od alby, nooo chyba ze bym sie dluzej zastanowil to moze z jedna by sie znalazla

użytkownik usunięty
Panna_Debra

Ja cie , normalny post . Panno Debro co się stało, zabrakło weny ? .
Oczywiście Jessica Alba .

Connelly bardziej kobieca, bo Alba jest bardziej dziewczęca niż kobieca.

Panna_Debra

Jennifer !!!!! - bez porównania :)

Panna_Debra

Zdecydowanie Jennifer!!!!

Panna_Debra

Jennifer

Vito90

jednak alba krora jest piekna. connelly jest piekna ale na swoj sposob :P skomplikowane to :F