Cóż moge powiedzieć. Już wielu tutaj wyraziło swoje ochy i achy na temat urody tej Pani.
Mam swoje latka - znaczy po 20 jestem ;). Widziałem w życiu wiele pieknych kobiet czy to na ekranie czy w życiu. Mam koleżanke o podobnej urodzie. Zdecydowanie rysy twarzy ma zbliżone a jesli chodzi o oczy i ich oprawę, brwi - jest wyjątkowo i fantastycznie podobna do Niej. I właśnie tutaj jest sedno piękna tej kobiety. Wspaniałe, wręcz niesamowicie pociągające oczy z ich oprawą. Chyba najpiękniejsze brwi jakie w życiu widziałem. Jedna z najpiękniejszych twarzy jaką można zobaczyć w filmie. Myślę że Ona dysponuje najponętniejszym spojrzenim, jajbardziej magnetycznym i seksownym w całej kinematografi. Jest obłędnie piękna. Chciałbym móc choćby spojrzeć w Jej oczy, tak chwilkę, minutkę nawet tylko.
No fakt, Jennifer do brzydkich nie należy. Ma tak zwaną specyficzną urodę. A zatem jeśli wpasuje się w czyiś gust potrafi zdziałać cuda nie robiąc nic. Tak jak najwyraźniej zrobiła to z Tobą. Nie zaprzeczę żadnemu z Twoich słów, mimo iż nie jestem żadnym jej wielkim fanem. Ciekawił mnie jednak zawsze i wciąż to robi temat właśnie takiej urody SPECYFICZNEJ, tj. takiej, że jeden gdy widzi w niej ideał piękna, demona seksu, zjawiskowość w czystej postaci, inny widzi zwykłą, czasem nawet niezbyt atrakcyjną osobę. Jennifer ma bardzo ciekawą urodę i jestem naprawdę ciekaw jaka osobowość się za nią kryje (w końcu mózg najseksowniejszą częścią ciała kobiety!).
Wiesz co? Cieszę się, że nie jestem sam na świecie, który dostrzega to wyjątkowe piękno w kobietach. Strasznie fascynujący temat.
P.S. Więcej filmów z Mrs. Connelly, jako aktorka - pierwsza klasa.
widzę prezentuje Pan taki sam pogląd jak ja... Jennifer jest ideałem. Dla
mnie oczywiście bo jest to moja subiektywna opinia... jednak, nie ma
słabych stron. Jako kobieta i jako aktorka powala na kolana. Jak wspomniał założyciel tematu... spojrzeć w jej oczy choćby minutę... mi starczyło by
chyba 20 sekund
Sekunda, dwie... rozpływam sie...
Muszę powiedzieć, że jestem w identycznej sytuacji jak maroo_2.
Wszystko się zgadza!!! :) To z koleżanką też.
Uważam, że kobiety o "specyficznym" typie urody (o którym wspomina hitman_5) są najpiękniejsze i najbardziej zmysłowe. Te brwi, duże oczy, OWAL TWARZY, zarys szczęki, usta, są niesamowite. Wyrażiste rysy twarzy (to nie żadna lalka Barbie) sprawiają od razu, że wpadam w romantyczny nastrój.