Jennifer ConnellyI

Jennifer Lynn Connelly

8,1
40 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Connelly

wczoraj sprawil przypadek,ze mialem okazje ja poznac w knajpie na brooklynie gdzie mieszka. pogadalem z aktorka, ktora dostala oskara za piekny umysl, i okazala sie swietna babka na luzie i bez jakichkolwiek manierow. wypilismy cappuccino i bylem w lekkim szoku ale takie jest zycie... w ny mozna non stop spotkac kogos z filmowego biznesu!

BRADFORD

wez przestan-kto ci uwierzy . jak slawni ludzie pili by z kazdum kawe to tylko to by musieli robic bo na nic innego nie mieli by czasu

duende_2

wierzyc? sluchaj , a czy ja kogos prosze zeby wierzyl? bywasz w ny? to mekka aktorow, jezeli znasz miejsca gdzie aktorzy mieszkaja, gdzie ich dzieci chodza do szkoly, przedszkola, spotykasz ich na codzien. Juliane moore mieszka na dolnym manhattanie, praktycznie codziennie, jezeli nie kreci filmu poza nowym yorkiem mozna ja spotkac w starbucksie z mezem i synem.jennifer connelly mieszka na brooklynie, tuz obok brooklynskiej promenady. Codziennie odwozi syna do szkoly i prawie codziennie chodzi na latte do kanjpki przy atlantic av. w tej samej knajpce na kawie przesiaduje Gabriel Byrne. A Connelly? normala , zwyczjna dziewczyna.. . z ktora mozesz spokojnie zamienic zdanie , ba pogadac o filmach, jaki Di Caprio est na planie... serio. To sa zwykli ludzie!

BRADFORD

Rabi40 czy ty uwazasz aktorow za kosmitow ze nie mozna ich spotkac?? Aktor tez czlowiek i jak czlowiek chce zyc, chodzić do zwyklych knajp wtopic sie w tlum i rozmawiac z ludźmi, a Jennifer to swietna aktorka i raczej nie robi z siebie jakiejs gwiazdy, po prostu zwykla kobieta z oskarem na koncie ::D