Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Jeju, aż dziw, że ludzie ją lubią. Może i nie jest brzydka, ale tak człowieka wnerwia... cały czas ta
sama mina z krótkimi przerwami na uśmiech albo wielką scenę męczeństwa ( mam na myśli IŚ,
żenada -_-). Ja się pytam prosto i wyraźnie: ZA CO ten Oscar? Za aparację? Albo po prostu
Akademia nie miała komu dać, choć wątpię bo np. Quvenzhané Wallis o wiele lepsza jest od niej,
lecz nagrody nie dali, bo za młoda. Jeśli to ma być przyszła gwiazda kina, zastępczyni Meryl, Carter,
Jodie Foster, Tildy Swinton... to już się boję, co będzie za 50 lat!

Zuzak222

Moim zdaniem Jen ,jest bardzo ładna, i póki ona gra w filmach nie martwmy się co będzie za 50 lat.Oscar jej się należał, bo dziewczyna naprawdę umi grać

Mela2001

Tak? To popatrz sobie na listę nominowanych w tamtym roku. Po za tym ten cały PPM to jakaś porażka, film nudny, mało zabawny, a sama pani Lawrence zagrała bardzo prostą, niczym nie wyróżniającą się postać. Ale ładna jest, jak większość amerykańskich gwiazdek, dlatego dałam jej 4/10 a nie 1.

Zuzak222

mi się film podobał i kto powiedział że każdy film musio być śmieszny ,wg mnie film dla inteligentnych ludzi żeby im się podobał. A rola wcale nie była prosta bo nie nie jest łatwo zagrać uzależnioną od leków ,wiecznie otumanioną ,niezrównoważoną osobę

Mela2001

Temat stary i milion razy przerabiany, a jak czytałam opis to było napisane KOMEDIA, więc oczekiwałam kupy śmiechu i nutkę smutania tak jak w np. "Nietykalnych", a film nie dorasta im do pięt -_- .

Zuzak222

zależy od gustu mi się "Nietyklani" bardzo podobali, a jak już wspomniałam wyzej inteligntny znajdzie powód do śmiechu w tym filmie , i aktorzy grali świetnie ,choć DeNiro najlepiej

Mela2001

Inteligentny człowiek to nie powinien takich bajek oglądać. Jak komuś się chce oglądać o hmmmm problemach to niech obejrzy Trainspotting. Według mnie PPM to jedna wielka poracha, jedyny film jaki lubię z tą aktorką to chyba X-men.

Zuzak222

ja ci tylko

Mela2001

Ok, niech ci będzie. Zobaczymy co powiesz o niej za 10 lat :)

Zuzak222

nadal ją będę bardzo lubieć ,ale to nie jest moja ulubiona aktorka ,ale nie wiem co będziee za 10 lat ,ale nie przekonasz mnie że nie ma talentu

Zuzak222

Ktoś lansuje ją na siłę, a Oscary nie są już niestety profesjonalnym wyznacznikiem talentu. Większość ludzi podnieca się nie wiadomo czym, bo nagle stało się o niej głośno - myślenie a la: skoro inni tak ją lubią, to najwyraźniej coś w tym musi być, itd. Nie rozumiem fenomenu tej dziewczyny. Jeśli ktoś lubi taki typ urody to ok, ale nie ukrywajmy szału nie ma, a mimika bliska zeru.

mala.lwica

Zgadzam się z tb w 100%

Zuzak222

Moim zdaniem Jennifer zasłużyła na tego Oscara. Film był świetny. Postać też była trudna. Świetną robotę odegrała też w American Hustle, za niego też by dostała oscara, ale wycięli świetną scene z nią. Co do poradnika pozytywnego myślenia : Przeczytaj książkę to dowiesz się dużo więcej o tej postaci, bo ona była dużo bardziej skomplikowana niż w filmie