Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez
użytkownik usunięty
Anaissa

Pewnie ta z "Seleny".

użytkownik usunięty
Anaissa

Żadna.Dla mnie jest fatalną aktorką i piosenkarką.

podpisuje się pod tym. Nie wiem jak ona to zrobiła, że się w filmach pokazuje i śpiewa ale pewne jest, że kilka dodatkowych dziur jej w zamian wywiercili.

markin

to z ciebie jest bezwstydna , pozbawiona gustu dziura. Fuj.
a Jennifer Lopez to istne cudo i taka jest prawda zazdrosne basałyki z komleksem niższości.

użytkownik usunięty
HRA

markin wie doskonale co mówi.

To umów sie Krysiu z Markinem na kakao.
Miłej zabawy

użytkownik usunięty
HRA

Jakby co to ukończyłem kurs bezpiecznego internetu i nie umawiam się z osobami poznanymi w internecie, a Jennifer Lopez to jedna z najgorszych aktorek i piosenkarek jakie znam. Taka amerykańska Cichopek. Sztucznie gra i okropnie śpiewa.

Chyba kłamczuszka z ciebie Krysiaczku, a na dodatek nie masz pojęcia o aktorstwie.
Skończ odpowiedni kurs , bo inaczej bedziesz klepała dyrdymały jak twój Markin.

użytkownik usunięty
HRA

Sama się nie znasz na aktorstwie.

A ilez to filmów z jej udziałem widziałes? W Selenie zagrała świetnie, jak nikt sprawdziła się w tej roli i nominacja do ZŁOTEGO GLOBU o czyms świadczy ;) natomiast w komediach jest własnie naturalna, w żadnej nie widziałam zeby była sztywna czy sztuczna..
Piękna i niezwykle utalentowana GWIAZDA ;)

użytkownik usunięty
Starrlight

Oczy Anioła, Sposób na teściową, Nigdy więcej, Pokojòwka na Manhattanie i Miasto śmierci. I tak co tydzień pokazują tą gębe w TV (nie jestem zazdrosny, tylko chcę żeby puszcali porządne aktorki, a nie takie beztalencia). Nigdy się do niej nie przekonam i do dziś uważam ją za jedną z najgorszych aktorek świata.

Jesli nie widziałes Seleny i El Cantante to nie ma o czym rozmawiac ;)

Hejter i troll

Anaissa

"Nigdy więcej"

Anaissa

"Selena" ♥

_FemmeFatale_

Najlepsza rola to zdecydowanie "Selena".
Pani Lopez to multi utalentowana osoba, a przy tym piekielnie pracowita. Po pierwsze tancerka - niesamowicie sie porusza, doskonale tańczy, po drugie - piosenkarka o delikatnym, anielskim głosie. Ma śliczna barwę głosu, śpiewa czysto i rytmicznie. Po trzecie aktorka - aktorka w sam raz do komedii romantycznych, do reszty ról nie przekonuje. Jennifer Lopez ma ładną buzię, świetne ciało, talenty poparła ciężka pracą, ona cały czas pracuje w pocie czoła. Dopiero w 2013 roku odkryłam, że jest też symatyczną kobietą po obejrzeniu jej w talk showach ( w sumie 7 razy) Davida Lattermana, w czasie których prowadzący wypijał prosto z flakonika jej perfumy.

Anaissa

selena sposób na teściową planB

akasz2505

Bardzo dobrze zagrała w 'El Cantante', świetnie odnalazła się w tej roli podobnie jak w Selenie ;)

Anaissa

Sposób na teściową ;)

użytkownik usunięty
Anaissa

SELENA

Anaissa

Zoe "Plan B"

Anaissa

co z oczu to z serca z clooneyem fanie zagrała.

Anaissa

Film Oczy Anioła jak dla mnie to najlepszy jej film w innych filmach zagrała , dobrze , równo i miło się na nią patrzy a i jej barwa głosu jest wyjątkowa. Jeszcze mój ulubiony to " Droga przez piekło."

Anaissa

Nigdy więcej i Sposób na teściową ;)