jezu... ale mnie wkurzacie!!!! OKI NIE PODOBA WAM SIĘ JAK GRA,... ŚPIEWA... ALE CZY TYLKO ONA NOSI FUTRA??? Beyonce tesh nosi i jej się nikt nie czepia... zauważacie tylko takie rzeczy... a jakoś nikt nie napisał o tym że J.Lo poddała się bolesnej operacji aby pomóc innym... i że sprzedała swoje sukienki i kasa poszła na dzieci z biednych rodzin!!!! a po za tym... ona nie zabija tych zwierzat... tylko kupuje futra... nie kupi ona to kupi ktoś inny... tylko że nie będzie już takiej afery... OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!
Co to za argumentacja "ona nie zabija tych zwierzat... tylko kupuje futra... nie kupi ona to kupi ktoś inny", no to jak tak spojrzymy na sprawe to "Hitler nie zabijal ludzi tylko zlecal ich zabciie. Jak nie on to ktos inny wpadlby na rewolucyjny plan 'ratowania narodu Niemieckiego'" albo "gdyby ten pedofil nie zgwalcil tej malej dziewczynki to znalazlby sie inny chetny". Ludzie troche myslenia!!!! ?Tak trudno spojrzec troche dalej, za granice swojego najswietszego tylka?? Uwazam ze Lopez jest przepiekna kobieta, nie mam nic do jej gry a jej muzyka mnie nie interesuje, ale gdybym ja kiedys spotkala to z dzika przyjemnoscia wyrwalabym jej macice z tylka i zrobila sobie ekstra buciki koloru roz.
Wow... Ostro. Nawet trochę za ostro. Ale z większością się zgadzam. Też uważam, że jest piękna, nawet podoba mi się jak gra i spiewa, ale te futra mogłaby odpuścić... Takie tłumaczenie, że jak ona nie kupi, to kupi ktoś inny jest głupie. Moja przedmówczyni wyjaśniła dlaczego.
Poza tym chodzi mi też o to, że ona, jako sławna osoba w dużym stopniu kreuję modę... potem każdy, kto ma trochę kasy też chce futro z prawdziwej skóry, bo przecież J.Lo takie nosi.
Dużo popularnych panienek nosi futra ..... i myśle ze nie ma sie jej co czepiać ale tez nie ma co wyjezdzac z tekstami typu "ona nie zabija tych zwierzat... tylko kupuje futra... nie kupi ona to kupi ktoś inny..." bo to bez sensu :) .... ale wiadomo ze jeżeli ona uprze sie na futro, to je zamówi i ktos zabije zwierze, tylko po to by J'Lo miała futro....
Osobiście nie mam nic do niej i myśle że jest piękna,ładnie śpiewa i ma talent aktorski :) zrobiła dużo fajnych filmów (lubie komedie.rom)
u mnie ma 9/10
taa.tyle ze nie przeciw beyonce obroncy praw zwierzat urzadzaja na ulicach demonstracje.i nie beyonce nazywaja potworem w futrze. :/