Uroda 0,33/10 Piosenkarka 0,5/10 Aktorka - poniżej zera / 10...
Dlaczego? Nie ma klasy, nie ma wdzięku, nie ma uroku. Jest tandetna i prosta, i ma w sobie coś obleśnego. Taka latynoska dyskotekowa łajza.Dobrze jej w różu, w tej barwie najlepiej wygląda ;-)
Piosenki- dobre na potańcówkę na cygańskim weselu, a jej "aktorstwo"?Nie komentuję aktorstwa tej prostaczki.
Nie zgodzę się z tobą co do jej urody. Jennifer jest bardzo ładna, ma typowo latynoską urodę, a jak wiadomo latynoski są bardzo ładne. Większość latynosek odnosiło sukcesy na wyborach miss świata.
pisoenkarka 6/10 ( slyszalem ja na zywo nie jest tak zle) aktorka 4,5/10 (pierwsze filmy z nia byly doceniane zla passa zaczela sie od POWIEDZ TAK ) uroda 10/10 a ty liszczaku czy jak ci tam chyba gustujesz w slodkich blondynkach a gozrej bo jesli jestes kobieta to nawet fee zero tolerancji spoleczenstwa pozdrawiam
Gustuję w subtelnych kobietach z klasą. W stylu Monici Bellucci, Claudii Cardinale, Ingrid Bergman, Sofii Loren, Giny Lollobrigidy, Avy Gardner, Rity Hayworth.Po prostu mówię tu o moim typie-również Kate Beckinsale, czy Neve Campbell mają w sobie to coś i je lubię.
Natomias J Lo to tania, tandetna, prymitywna , zepsuta baba.Aaa głupia jak but przy tym.
hey ty johnny;d;d tez uwielbiam johnnego deppa ( on jest BOSKI!!!)
I nie przegapiłam zadnego odcinka gotowych na wszystko ;))
zapraszam do mnie :))))
Nie jestem fanem Lopez ale nie rozumiem dlaczego tak o nie piszesz skoro jej nie znasz osobiście. Ja nie lubie nie których aktorek ale nie pisze że są głupie jak but, czy coś takiego. Może poprostu tak wykreowały ją miedia, zrobiły z niej kontrowersyjną osobę.
Mnie się z urody bardzo podoba, bo lubię latynoski.
Co do gry aktorskiej, to jakoś jej tam idzie. W każym bądz razie umie się poruszac w świecie show biznesu.
Ja uważam, że Jennifer ma klase, nawet większą niż te wszystkie aktorki razem wzięte, które ty wymieniłeś. I tak jak już było wspomniane latynoski są jednymi z najbardziej atrakcyjnych kobiet.
Co do Lopez masz całkowitą rację(chodzi mi o jej grę aktorską i muzykę, bo jej uroda mnie nie interesuje), ale chyba nie powinienieś tak pisać ogólnie o latynoskach, bo to zakrawa na nietolerancję.
Również sie z Tobą zgadzam gra żałośnie nie oglądam filmów z jej udziałem ze śpiewaniem jej już lepiej ale jak dla mnie nie ma się czym zachwycać... Co do urody to nie mnie to oceniać;]
zalosnie to gra Paris Hilton Schwarzenegger Stallone Seagal i Van Damme jennifer jest srednia aktorka
Latynoski są piękne i mi się podobają.Po prostu nie trawię tej konkretnej latynoski.
Podobnie z czarnoskórymi-lubię Hally Berry, a nie cierpię Whoopi Goldberg, zatem nieprawdą jest, jakobym był nietolerancyjny- po prostu nie trawię Lopeza jako człowieka,pozdro...
Nie, no to rozumiem:-) Po prostu Twój komentarz trochę wskazywał na niechęć do latynosek(chociaż nie wiem, co mi do tego, bo latynoską nie jestem, chyba po prostu jestem uczulona na nietolerancję). Ja Lopez też nie cierpię, jest okropna. A aktorsko to jest gdzieś na poziomie sióstr Olsen.
Pozdrawiam:-)
Też myślałem, że jesteś jakiś nietolerancyjny, i masz coś przeciwko latynoskom ale tak szczerze to ona nie jest jakąś beznadziejną aktorką czy piosenkarką są jeszcze gorsze np. Paris Hilton. Lopez do tego wszystkiego doszła sama, ciężką pracą a Hilton nagrała płyte bo miała kasę, dużo kasy i tylko dlatego.
jaka uroda?? ona nie ma za grosz urody (spojrzcie na jej tyłek, ble) talent?? nie ma grosz talentu!! a co do muzyki, po prostu tandeta! to na tyle.
....zgadzam się z Tobą...jednak dostrzegam w jej twarzy raczej murzyńskie, a nie latynoskie akcenty....Latynoska kojarzy mi się głównie z urodą reprezentowaną pzrez Salmę, Penelopę, Eve Logorię i Eve Mendes.....one maja w sobie sexapeal i południowy temperament...a ta, jest zaledwie tanim produktem stworzonym na potrzeby mało wymagającej klienteli.
zalezy jak dla kogo ale wole patrzec na Lopez be zmakijazu niz na Hayek poza tym hayek ma 155 cm wzrostu ? to ma byc seksowne? albo penelope cruz z 4 operacjami twarzy DAJCIE SPOKOJ LUDZIE tlyko Longoria jest w pozradku
Daruj sobie te teksty o operacjach... Myślisz, że Lopez jest w 100% naturalna? Jennifer Lopez - jak dla mnie totalne zero wykreowane przez massmedia.
ok ale nawet jesli jest po operacji to i tak LEPIEJ na niej ta operacja wyszla niz na twarzy HAYEK ktopra dzieki avonowi jest ladna a lopezka przynajmniej sobie dupy nie odtluszcza i nie wstydzi sie jej a salma to kosci 150 centymetrowe
Twarz to ma ładną teraz, ale ten tyłek!!! No ja na pewno nie jestem jego amatorem. Widziałem w jakiejś gazecie już jakiś czas temu zdjęcia tyłka Kylie Minogue i Jennifer Lopez (zdjęcia z plaży) Tej pierwszej pupka jak piąstka miodzio, a drugiej ogromne dupsko z jakimiś bliznami. A najlepsze że umieścili te 2 zdjęcia obok siebie
....skoro jestes Johnny Depp to nie obrażaj Salmy, bo on sie fantastycznie o niej wypowiada...a Lopez jest poprostu jak leśna purchawa...tylko czekac az się rozpruje i posypie w toksyczny pył. Jestes śmieszny, jeśli myslisz, że Salma używa tanich kosmetyków z Avonu....ja stac na najlepsze....napewno nie spryskuje się jednak tandetnymi smrodami by Lopez...które zakupują jedynie małolaty odwiedzające co weekend wiejskie dyskoteki. Jak się nie znasz na babskich sprawach ..to milcz lepiej. P.S. ...na myśl o zaduchu spod jej pach dobrze uszczelnionych przez futra z biednych zwiezrątek mdli mnie....
oh tak! Salma Hayek jest świetną aktorką , poza tym jest wielce urodziwa, Jennifer Lopez ...........hmmmm, kto to taki?
po pierwsze jestem JOHNNY a nie JOHNNY DEPP a co do wypowiedzi wyzej koelgi to przeczytaj ostatni wywiad z salma ktora potwierzda iz posiada 100 mln dolarow i z ejest strasnzie biedna a t ymi piszesz z eja sta cna kazde kosmetyki wiesz co biedna kobieta ze slamsow 1,50 wzrostu nie miala jak krasc bo nie dostala do polek wiec wiesz? a chrostek ma na twarzy tyle ze szok prop
Lopez jest ładniesza od Hayek IMO. Poza tym fajnie że nie wygłupia się z odchudzaniem jak większość gwiazd. A jej siedzenie zasługuje na medal! :D
Salmy nie można porównac do tego beztalencia. Kiepskie role i zakazana twarz, oto co sobą reprezentuje ta groteskowa postać!
"i zakazana twarz"
Latynoski są cool kolego, a J.Lo ma bardzo ładną twarz. Może nie tak ładą jak Angelina Jolie, ale ładną…
LISOSZAKAL!! Ale ty jesteś gościu TĘPY !!!!! Jak możesz porównywać Whoopie Goldberg(najbrzydsza kobita na świecie) do Halle Berry....
Co do Jennifer to jest świetna poprostu! :) Śpiewa zajebiście gra też dobrze (tylko role ma cienkie.. :/. A wygląda ślicznie ! Jest najładniejsza ze wszystkich gwiazd i piosenkarek!
Pozdro dla fanów tej pięknej Pani ;]
Te twoje ideały "z klasą" co wymieniłeś to zwykłe stare brzydkie zapyziałe i zadufane baby!!!!!!!.
Ile ty masz lat człowieku ?? 80 ? Claudia Cardinale wygląda gorzej niż rozjechany szczur! na dodatek nie żyje od 250 lat :P
Szkoda słów jeszcze raz pozdro dla fanów Jennifer !!!!!!! :D:D:D
Jeśli tak wygląda uroda 0,33 / 10, to zaczynam się zastnawiac, czy nie zacząć oceniać ujemnie 95% kobiet, które widzę na ulicach. Rozumiem, że dziesiątki tylko w mokrych snach widujesz...